+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Agent GTS Pakistan bezoekt Ritra Rotterdam

Agent GTS Pakistan bezoekt Ritra Rotterdam

Ritra Cargo heeft niet alleen een trouwe klantenkring. Ook met agentschappen hebben wij door jarenlange verbintenissen sterke, solide relaties opgebouwd. Op basis van vertrouwen en wederzijds respect voor onderlinge gebruiken en cultuur haal je het beste uit elkaar. Deze maand kreeg Ritra Cargo Rotterdam bezoek van agentschap GTS Logistics. Al 26 jaar (!) zijn zij onze vaste transportpartner voor alle lading van en naar Pakistan.

 

 

Al 26 jaar samen

Samenwerken gaat niet altijd zonder slag of stoot. Dat geeft niets. Je hoeft het ook niet voortdurend met elkaar eens te zijn. Misschien is het zelfs beter van niet. Want door op te komen voor je belangen en in gesprek te gaan met elkaar, verdien én ontvang je respect van je gesprekspartners. Ritra Cargo hecht waarde aan lange, duurzame relaties. Niet alleen onze klanten merken dat, ook onze agenten staan al jarenlang aan onze zijde. Met eerlijkheid, transparantie én door open te staan voor elkaars ideeën bouw je langdurige relaties op.

 

En terwijl contact houden via e-mail en Teams ontzettend eenvoudig is, heeft het toch altijd een toegevoegde waarde als je elkaar weer in levende lijve de hand schudt. Na een bezoek van agent FML uit Bangladesh in oktober ‘23 hadden we in januari onze contactpersonen Iqbal Memon en Muhammad Anees van agentschap GTS uit Pakistan op bezoek. Een fijn weerzien met ‘oude’ vrienden. Want na 26 jaar mag je elkaar wel zo noemen!

 

12/01/24 GTS Pakistan op bezoek op het kantoor van Ritra Cargo in Rotterdam. V.l.n.r. Muhammad Anees, Rutger Leentvaar, Iqbal Memon, Jordi Schoonenberg, Patty Chiu, Martijn Berghout en Wilfred Sparnaay.

 

 

Introductie GTS Pakistan

Bent u al bekend met handelen uit Karachi, Sialkot of Islamabad? Het voornaamste exportproduct uit Pakistan is textiel. Veel van onze klanten importeren dan ook wekelijks de nieuwste kledingcollecties vanuit Pakistan. Al sinds ze zijn opgestart in 1998 werkt Ritra Cargo exclusief samen met agent GTS Logistics. Uiteraard is dat een weloverwogen keuze. NVOCC-er* GTS is een gerespecteerd partner in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast vinden zij persoonlijke benadering en een op-maat-gemaakte service minstens zo belangrijk als wij.

 

*NVOCC = Non Vessel Operating Common Carrier

*NVOCC = Non Vessel Operating Common Carrier

 

Naast diensten als zeevracht en luchtvracht kunt u bij deze agent ook terecht voor diverse value added services. Pick & pack, projectlading of warehousing in hun eigen, bonded distributiecentrum behoren tot een aantal van de vele mogelijkheden. Een ‘bonded warehouse’ biedt als voordeel dat u goederen voor onbepaalde tijd in opslag kunt plaatsen zonder dat u hierover invoerrechten en btw hoeft te betalen.

 

Tevens is GTS aangesloten op Ritra’s online supply chain platform TRACOS. Via TRACOS heeft u altijd up-to-date informatie en weet u op ieder moment van de dag waar uw specifieke zending (of zelfs een bepaald product!) zich bevindt.

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor im- of exporteren van of naar Pakistan? Neem dan even contact op met Ritra’s salesafdeling. Zij vertellen u er graag meer over.

 

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.