+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Al 35 jaar Ritra Cargo!

Al 35 jaar Ritra Cargo!

Gestart in 1988 maakt dat Ritra Cargo dit jaar haar 35-jarig bestaan mag vieren. Wat een mijlpaal! Uiteraard laat team Ritra dat niet voorbijgaan zonder er met elkaar een feestje van te maken. En zoals u dat wel van ons gewend bent is dit gevierd met de nodige gezelligheid, teamspirit én voldoende versnaperingen. We genieten graag samen met u nog even na van ons jubileumfeest!

 

 

Een toost op de volgende 35

Het is kenmerkend voor Ritra Cargo om niet te lang stil te staan bij wat is geweest. Veel liever kijken we naar wat de toekomst voor ons in petto heeft. Ongeduldig en vernieuwend als we zijn, staan onze voelsprieten altijd uit en volgen we nieuwe ontwikkelingen op de voet. Dat geldt overigens niet alleen voor bewegingen op de logistieke markt, ook op het gebied van ICT zijn we er trots op om een vooruitstrevende expediteur te zijn. Misschien niet de grootste, maar wel de persoonlijkste in onze branche.

 

Ook in dit jubileumjaar kijken we niet zozeer terug, maar veel liever vooruit. Natuurlijk zijn we trots (want wat een mooi bedrijf en team hebben wij!), maar we hebben vooral heel veel zin om met elkaar de komende 35 jaar af te trappen!

 

 

Feestje!

Een jubileum vraagt om een feestje! Daarom zijn we zaterdag 2 september met elkaar op pad gegaan. Net voor het middaguur werd er verzameld in de haven van IJmuiden. Na een kort, zonnig vaartochtje kwamen we aan op de daglocatie: Forteiland IJmuiden. Op het fort, wat voor de gelegenheid was aangekleed met prachtig kaarslicht, zijn we na een gezamenlijke lunch begonnen aan het dagprogramma.

 

De eerste helft van de middag bestond uit diverse groepsopdrachten. Opgedeeld in drie teams werd er onder andere een fanatiek potje “gekopspijkerd”, moesten we op elkaar vertrouwen tijdens een geblinddoekte tocht door het fort, werd er een evenwichtspuzzel opgelost en met luchtbuksen geschoten op metalen soldaatjes (waar een rebelse jeugd al niet goed voor bleek te zijn ;-)) Dit programma werd afgesloten met het bouwen en afschieten van een katapult.

 

 

Proeven, roetsjen en schieten

Het tweede deel was een keuzeprogramma. Met activiteiten zoals een rondleiding op het fort, wijnproeverij, workshop boogschieten, abseilen of een potje levend Monopoly was er voor ieder wat wils. Wie had gedacht dat Gijs zoveel wist van wijn, Lisette en Vivian zonder enige moeite naar beneden roetsjen langs een touw, Stephan best aardig met een hamer overweg kan en Brian vaak een schot in de roos schiet?

 

Zo’n intensieve dag maakt dorstig en hongerig. Dus stond er ter afsluiting van het dagprogramma een heerlijk diner voor ons klaar. Weer terug aan wal waren er hotelkamers gereserveerd. Daardoor hadden we de gelegenheid om de dag na te bespreken onder het genot van een koud biertje, wijntje of cocktail (of twee..). Op zondagochtend was het na een uitgebreid ontbijt dan helaas écht tijd om te vertrekken. Maar wat een mooie herinneringen heeft team Ritra gemaakt in dit heerlijke jubileumweekend!

 

Team Ritra aan het woord

Martijn: “Een prachtige dag met mooi weer. Leuk om te zien dat collega’s onderling zo lekker losjes competitief zijn bij wedstrijdjes. Goede spirit, maar wel met een leuke knipoog die de onderlinge samenwerking op kantoor alleen maar onderschrijft. We zijn niet voor niets al zo lang zo’n hecht team! En dat werd met een heerlijk diner en leuke borrel erna nog maar eens extra bevestigd!”

 

Roos: “Het was een ontzettend leuke en gezellige dag, die nog door ging tot in de late uurtjes. Activiteiten waren erg leuk en origineel op het mooie Forteiland IJmuiden. Hoewel er een flinke strijd was tussen alle teams, konden we gelukkig toch nog gezamenlijk eten aan een tafel vol met heerlijk eten van onze eigen chef-kok.”

 

Stephan: “Het was een geweldige dag en ik heb heel veel gelachen. Echt leuk om je collega’s ook op deze manier te zien en te spreken. Ik had het idee dat iedereen zich goed vermaakt heeft 🙂 Alle activiteiten sloten echt goed aan op het team, iedereen deed mee en de begeleiding hiervan was ook helemaal top!”

 

John: “Grappig om te zien dat wij als team net zo competitief zijn bij de activiteiten als op kantoor. Ook leuk om elkaar in een andere setting te zien, zonder drukke agenda’s. Persoonlijk vond ik het abseilen erg leuk om te doen, was voor mij de 1e keer. Ook diegene die uiteindelijk niet durfde werd goed opgevangen. Hoe ouder hoe gekker dan maar 🙂

 

Marjoleine: “Naast dat ik het heel erg gezellig heb gevonden, vond ik de “team-building”-opdrachten superleuk, vooral die met de blinddoek was LACHEN (bij ons team). Daarnaast vond ik het leuk dat overal een spelelement aan was toegevoegd, zowel bij het boogschutten als bij de wijnproeverij. Net even iets anders. En dit alles natuurlijk op een prachtlocatie. Het diner was voor mij een echt hoogtepunt; veel en voor ieder wat wils. Mijn favo toetje: de passievrucht panna cotta (yummy). O ja en vergeet het uitgebreide ontbijt in het hotel natuurlijk niet, met de mini pancakes.

 

Lisette: “Het was een geweldige dag met superleuke mensen. De activiteiten waren heel uitgebreid. Echt een lekker dagje teambuilding en gezelligheid met een hapje en drankje tussendoor en heel veel lol. Het eten was voortreffelijk, complimenten aan de chef! En heerlijk om af te sluiten met een drankje en een praatje en je bed in te stappen in het mooie hotel met prachtig uitzicht op de haven. Kortom een Topweekend!”

 

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.