+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Alle koppen bij elkaar op de teampagina

Alle koppen bij elkaar op de teampagina

teampagina

Ritra Cargo’s teampagina wordt veel bezocht en dat verbaasd ons niets! Want iedereen vindt het toch leuk om te zien wie er schuil gaat achter “Team Ritra Cargo”? Wie moet u bellen voor de afwikkeling van uw importzending uit Turkije en bij wie kunt u terecht met vragen over de REX-verklaring op uw commerciële factuur? Op onze teampagina vindt u het antwoord!

 

 

Oude en nieuwe bekenden

Sinds 2016 is de teampagina te vinden op onze website. En al sinds het begin staat deze in de top van meest bezochte pagina’s. Team Ritra is een hecht en constant team dat bestaat uit heel veel vertrouwde gezichten. Maar we zijn ook nog steeds aan het groeien. Er komen daarom steeds meer ‘koppies’ bij. De hoogste tijd dus, voor een update!

 

De meeste collega’s die op de foto wilden zijn inmiddels gefotografeerd. Voor de overige teamleden zijn afbeeldingen-in-huisstijl gebruikt. Van iedereen zijn daarnaast de e-mailadressen toegevoegd. Zo kunt u direct een e-mail sturen naar hem of haar; dat is wel zo makkelijk!

 

 

Wie doet wat?

Ook is ieder profiel nu voorzien van een kleine introductietekst. Het is niet altijd gemakkelijk om een tekst over jezelf aan te leveren. Maar, met wat hulp en eerlijke feedback van je collega’s, kom je een heel eind.

 

En dat geeft ù de mogelijkheid om gemakkelijk terug te vinden wie er nu echt heel handig is in TRACOS, wie u kunt vragen om uw exportzending naar de Verenigde Staten te verzorgen, welke collega u kan adviseren over het vervoeren van gevaarlijke stoffen door de lucht of wie er verantwoordelijk is voor het nauwlettend in de gaten houden van eventuele wijzigingen in vaarschema’s.

 

 

Locaties Schiphol & Waalhaven

Bent u ook benieuwd naar onze locaties? In november wordt het pand van Ritra Cargo Schiphol verbouwd. De binnenkant van ons kantoor zal straks niet meer onder doen voor de buitenkant: het prachtige uitzicht op de landingsbaan! In de volgende nieuwsbrief zullen we hier wat meer over uit de doeken doen.

 

In het volledig in huisstijl, groen-wit gestylede Ritra pand in de Waalhaven staat in de tussentijd alvast een kopje koffie voor u klaar!

 

U kunt onze vernieuwde teampagina hier bekijken >

 

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.