+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Alles onder controle met TRACOS

Alles onder controle met TRACOS

Online tool tracos

Ritra’s TRACOS is dé online tool die u realtime informatie geeft over uw zending. Vanaf het moment dat de goederen de leverancier verlaten totdat ze aankomen op de eindbestemming. Iedere wereldwijde logistieke stroming (zee-, lucht- en wegvervoer) maakt ons platform voor u inzichtelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

 

 

Volg uw zending op de voet

Wacht uw leverancier nog op goedkeuring van de boeking? Moeten er zendingen op een later moment worden geconsolideerd? Zijn alle geselecteerde PO’s geladen? Via TRACOS kunnen alle stakeholders in één oogopslag zien welke acties er nog ondernomen moeten worden.

 

De reis van uw zending wordt overzichtelijk in kaart gebracht. Ligt uw zending nog op schema? Met TRACOS bekijkt u eenvoudig en op ieder moment de verwachte aankomstdatum van uw zending. Iedere stap kunt u volgen; zo bent u altijd up-to-date! TRACOS is een tool voor alle stakeholders die eenvoudiger èn transparanter willen samenwerken.

 

 

Rapportages & KPI’s

Daarnaast is het mogelijk om zelf eenvoudig KPI-rapportages te draaien vanuit TRACOS. U bent daarmee snel op de hoogte van alle prestaties. Zo kunt u zelf bijvoorbeeld gemakkelijk filteren op performances van uw leverancier(s), maar ook op die van carriers en forwarders. Tevens kunt u een rapport draaien over de leadtime van een willekeurige zending of de kosten per order inzien.

 

Daarnaast heeft u uiteraard te allen tijde inzicht in de CO2-uitstoot van uw zending, ongeacht de vervoersmodaliteit.

 

 

Maatwerk

Via de tool kunt u zelf PO’s en documentatie uploaden, zo reduceert u ook nog eens uw mailverkeer. Daarnaast biedt Ritra met TRACOS Lite ook een versie van het systeem waarin geen PO-upload nodig is.

 

Ons in-house gespecialiseerde ICT-team maakt het platform kosteloos voor u op maat. Ritra’s product owners team beheert het systeem en integreert TRACOS in uw bedrijfsproces. Uiteraard blijft het systeem op de achtergrond continu doorontwikkelen.

 

 

Ritra blijft zeker persoonlijk

TRACOS is een handige tool, maar vervangt uw contactpersoon bij Ritra uiteraard niet. Hoewel wij in de kracht van technologie geloven, vinden we persoonlijk contact en klantkennis van essentieel belang. Wij blijven de persoonlijke, ICT-gedreven expediteur. Hulp nodig in TRACOS? Wij staan voor u klaar!

 

 

Vragen?

Wilt u meer weten over Ritra’s Supply Chain Platform TRACOS? Neem contact met ons op via tracos@ritra.nl of bel 010-7671000. Meer informatie vindt u op onze productpagina of in deze animatie:

 

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.