+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Altijd gratis inzicht in uw voorraadbeheer

Altijd gratis inzicht in uw voorraadbeheer

Gratis systeem voor voorraadbeheer WMS

Duidelijk inzicht in voorraadbeheer is iets wat iedere importeur graag wil. Welke goederen zijn er precies in- en uitgaand en wat is er vrijgegeven? Dit alles bijhouden zonder een voorraadbeheersysteem is een tijdrovende klus. Het invoeren van zo’n systeem is vaak een omvangrijk en erg kostbaar project, omdat deze loods specifiek is. Om de transparantie in de keten te vergroten heeft Ritra Cargo nu een laagdrempelige oplossing ontwikkeld. Hiermee kan iedere importeur, groot of klein, eenvoudig met een voorraadsysteem aan de slag.

 

Inzicht in handelingen in de loods

In de loods worden er veel handelingen uitgevoerd. Denk hierbij aan opslag, het vrijgeven van de goederen, het bijhouden van eventuele value added services en natuurlijk het aflevertransport. Zonder een systeem voor voorraadbeheer is er niet of nauwelijks inzicht in de status van deze handelingen. Met een Warehouse Management Systeem (WMS) kunnen deze uitgevoerde handelingen in de loods eenvoudig worden geregistreerd. Deze data kan vervolgens door u worden gebruikt in uw andere systemen of om uw klanten via automatische updates realtime op de hoogte te houden van de status van uw leveringen.

 

Veelzijdig WMS

Het WMS van Ritra Cargo is laagdrempelig. Dit systeem voor voorraadbeheer kan namelijk binnen korte tijd voor elke loods worden ingevoerd. Dit maakt instappen eenvoudig en ook haalbaar voor kleinere partijen.

Het WMS is gekoppeld aan ons “Traffic Control System” (TCS). Met dit platform voor supply chain management zijn goederenstromen inzichtelijk vanaf het moment dat de leverancier gaat plannen om te verzenden, de aankomst in de haven of op het vliegveld en de ontvangst in de loods. Zo kan Ritra Cargo uw one-stop-shop worden voor alle updates over uw zendingen. Vanaf het moment dat deze in het oorsprongsland de leverancier verlaten, tot en met order gepickte goederen die worden afgeleverd.

 

EDI-koppelingen met uw systemen

Maakt u al gebruik van eigen systemen? Via EDI-koppelingen kunnen wij deze systemen aan ons WMS en TCS koppelen. U ontvangt dan alle updates over de status van uw zendingen via ons. Zo hoeft u gegevens nooit dubbel in te voeren en is uw systeem altijd up-to-date.

 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van ons WMS of TCS, of heeft u hierover nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.