+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Bureaukalender Azië 2023

Bureaukalender Azië 2023

Feestdagen Azie

Op veler verzoek hebben wij ook dit jaar een bureaukalender ontwikkeld voor alle feestdagen in Aziatische productielanden. In samenwerking met onze overzeese agenten hebben we alle internationale feestdagen voor u op een rijtje gezet. Wel zo gemakkelijk voor uw planning, wanneer u weet wat u te wachten staat in 2023!

 

Alle feestdagen op een rij

In Azië zijn er veel feestdagen die meerdere dagen tot zelfs enkele weken duren. Hieronder vallen niet alleen (inter-)nationale feestdagen, maar ook regionale feestdagen. Deze verschillende dagen en vooral de hoeveelheid hiervan, kunnen soms onoverzichtelijk zijn. Ritra Cargo heeft hiervoor een handig overzicht ontworpen in de vorm van een bureaukalender.

 

Om voor u een goed overzicht samen te stellen is het van belang dat onze kalender volledig èn duidelijk is. Daarom hebben wij ook dit keer weer onze overzeese agenten gevraagd om ons van de juiste informatie te voorzien. Met vestigingen in alle belangrijke haven- en productieplaatsen, weten zij namelijk precies van welke feestdagen u wel en niet op de hoogte moet zijn. Zo komen we tot een overzicht waar u op kunt vertrouwen.

 

 

Tijdig importeren om onnodige vertraging te voorkomen

Het kan zijn dat de periode rondom deze feestdagen problemen met zich meebrengen voor het importeren van producten. Denkt u hierbij aan capaciteitstekort, vertragingen en een plotselinge stijging van de zeevrachttarieven. Wij adviseren u dan ook tijdig te boeken.

 

Wilt u toch graag in een bepaalde periode importeren? Daar kan onze bureaukalender u mee helpen. Voor uw gemak hebben wij ook de Nederlandse feestdagen hieraan toegevoegd.

Bureaukalender Azië 2023

 

Van Bangladesh tot Pakistan

Voor een zo volledig mogelijk overzicht hebben wij in onze bureaukalender 2023 de nationale en regionale feestdagen van de volgende Aziatische landen opgenomen:

Bangladesh             – India                         – Pakistan

Cambodja                – Indonesië

China                       – Japan

 

U download de bureaukalender feestdagen hier.

 

 

Note: print de kalender als “passend” op A4.

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.