+31 (0)10 76 71 000
Select language

Kosten luchtvracht berekenen bij Ritra Cargo

Luchtvracht is de snelste manier om uw vracht op zijn eindbestemming te krijgen. Bij Ritra Cargo is het mogelijk om uw vracht van en naar alle landen in de wereld te laten transporteren. De luchtvracht kosten per kilo zijn hierbij erg verschillend. Dit hangt onder meer af van het land van bestemming waar u de goederen naartoe wilt zenden. Daarnaast speelt de luchtvracht container die u nodig heeft ook mee. Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur uw luchtvracht tarieven in uw mailbox.

Offerteformulier Luchtvracht

 • Denk aan type goederen, grootte zending en Incoterm.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen luchtvracht bij Ritra Cargo

Luchtvracht bij Ritra Cargo heeft een aantal voordelen:
 • Van A tot Z geregeld door één vast contactpersoon;
 • Transparant all-in tarief;
 • Wereldwijd betrouwbaar agenten netwerk;
 • Gespecialiseerd in het transport van gevaarlijke stoffen;
 • Op de 1e werkdag na aankomst geleverd in de Benelux en Duitsland.

Hoe worden luchtvracht kosten opgebouwd bij Ritra Cargo?

Bij de opbouw van de luchtvracht kosten zijn de volgende factoren van belang:
 1. Land van oorsprong en bestemming;
 2. Type goederen;
 3. De gewenste aankomstdatum (ETA);
 4. Het betalend gewicht.

Luchtvrachtcontainers bij Ritra Cargo

Luchtvracht wordt vervoerd in speciale containers of pallets om uw vracht zo goed mogelijk te beschermen. Containers zijn afgesloten kisten gemaakt van aluminium. Een combinatie van aluminium frames en kunststof wanden kan ook voorkomen. Pallets zijn robuuste aluminium platen met haken waaraan men een bagagenet kan vastmaken. Beiden zijn bestemd voor het container transport. Bij Ritra Cargo heeft u een ruime keuze in luchtvracht containers. Zo kunnen wij voor iedere toepassing de juiste container bieden en zijn de kosten luchtvracht snel duidelijk.

Luchtvracht tarieven: all-in en transparant

Bij het bepalen van de luchtvracht kosten vinden wij transparantie enorm belangrijk. Wanneer u voor luchtvracht bij Ritra Cargo kiest weet u exact waarvoor u betaalt en komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Bij het betalend gewicht wordt uitgegaan van het werkelijke aantal kilo’s of het volumegewicht. Om dit laatste te berekenen, wordt het aantal kubieke meters met 166,67 vermenigvuldigd. Het hoogste gewicht is vervolgens het betalend gewicht. Op elke luchtvracht offerte die u van ons ontvangt, vindt u een duidelijk all-in luchtvracht tarief. De eventuele lokale kosten voor onder andere douane documentatie, transport, vervoersdocumenten en terminal toeslagen worden apart vermeld.

Luchtvracht kosten laten berekenen door Ritra? Vraag een offerte aan!

Ritra Cargo is dé specialist in luchtvracht. Transport naar het buitenland nodig per vliegtuig? Vul dan het offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur de luchtvracht tarieven. Liever persoonlijk contact of heeft u nog vragen over luchtvracht kosten? Bel dan naar +31 10 7671 000.

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.