+31 (0)10 76 71 000
Select language

Kosten zeevracht berekenen bij Ritra Cargo

De tarieven en kosten voor zeevracht zijn afhankelijk van het vaargebied en de periode van het jaar. Daarnaast speelt ook het volume en het type goederen dat in de zeevracht container geladen moet worden mee bij het berekenen van de prijs. Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur uw zeevracht tarieven in uw mailbox.

Offerteformulier Zeevracht

 • Denk aan type goederen, grootte zending en Incoterm.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen zeevracht bij Ritra Cargo

Zeevracht bij Ritra Cargo heeft een aantal voordelen:
 • Vast contactpersoon;
 • Betrouwbaar agenten netwerk;
 • Transparant all-in zeevracht tarief
 • Track & trace van zendingen
 • CO2-uitstoot per zending inzichtelijk

Hoe worden zeevracht kosten opgebouwd bij Ritra Cargo?

Zeevracht tarieven zijn altijd opgebouwd uit een aantal vaste componenten. Op basis daarvan wordt de prijs bepaald. De volgende factoren nemen wij mee bij het berekenen van de zeevracht tarieven:
 1. Wat is het land van oorsprong en bestemming?
 2. Om welk type goederen gaat het?
 3. Wat is de verschepingsdatum (ETD)?
 4. Wat is de grootte van de zending: FCL of LCL?

Zeevrachtcontainers bij Ritra Cargo

Bij zeevracht wordt uw vracht in speciale containers of pallet containers met een houten vloer vervoerd. Deze containers hebben gestandaardiseerde afmetingen, zijn gemaakt van metaal en worden gebruikt voor het container transport van uiteenlopende goederen. Bij Ritra Cargo heeft u een ruime keuze in zeevrachtcontainers. Zo kunt u bij FCL verzendingen onder andere kiezen voor een 40’, 40’ HC of 20’ container. Daarnaast kunt u gebruikmaken van groupage (LCL). Hierbij wordt uitgegaan van het aantal kubieke meters die uw goederen in de container in beslag nemen, of het werkelijke gewicht. U betaalt altijd voor hetgeen meer is.

Kosten zeevracht: all-in en transparant

Op de offerte die u van ons ontvangt vindt u altijd een all-in zeevracht tarief. Zo is helder waarvoor u precies betaalt en zijn onaangename verrassingen achteraf uitgesloten. Transparantie bij kosten zeevracht is voor Ritra Cargo dan ook uitermate belangrijk.
Tot slot zijn er mogelijk nog een aantal bijkomende kosten bovenop het zeevracht transport. Denk hierbij onder andere aan transportkosten, douane documentatie, vervoersdocumenten en Terminal Handling Charges. Dit zijn de zogenaamde lokale kosten. U krijgt deze op een apart overzicht van ons, samen met de offerte.

Zeevracht kosten laten berekenen door Ritra? Vraag een offerte aan!

Ritra Cargo is dé specialist in zeevracht. Transport naar het buitenland nodig per vrachtschip? Vul dan het offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur de zeevracht tarieven. Liever persoonlijk contact of heeft u nog vragen over de zeevracht kosten? Bel dan naar +31 10 321 1411.

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.