+31 (0)10 76 71 000

Corona zelftest importeren China

Bel Ritra Cargo +31 (0)10 76 71 000

Sneltesten COVID-19 naar Nederland halen met Ritra Cargo

De huidige coronacrisis vraagt om flinke aanpassingen in ons dagelijks leven. Waar we voorheen zonder na te denken op pad konden gaan is dat nu haast ondenkbaar en ook onmogelijk. Toch komt het moment dat de samenleving weer (deels) opengaat steeds dichterbij. Corona zelftests gaan ons helpen om weer terug te gaan naar het ‘oude normaal’. Vanuit de overheid wordt aan burgers gevraagd om bij een bezoek aan een terras, evenement of zelfs vakantie aan te tonen dat zij niet besmet zijn met het coronavirus. Daarom biedt Ritra Cargo Corona zelftest importeren China aan. Met behulp van onze luchtvracht dienst kunnen wij u helpen bij het importeren van sneltesten COVID-19 vanuit China. Dus heeft u een leverancier in China gevonden waar u als bedrijf de Corona sneltest inkopen wil? Schakel dan Ritra Cargo in!

Testen corona inkopen: zo krijgt u ze naar Nederland

Bij het sneltesten COVID-19 importeren dient u allereerst rekening te houden met leveringscondities, ook wel Incoterms genoemd. Wanneer u voor Ritra Cargo heeft gekozen adviseren wij u graag welke van de opties voor u het meest aantrekkelijk is. Onderstaande leveringscondities hanteren wij bij Corona zelftest importeren China.

 1. Ex Works (EXW)
 2. Free on Board (FOB)

Ex Works (EXW)

De Incoterm EXW regelt het transport van deur tot deur. U bent als koper volledig verantwoordelijk voor het gehele traject. Dit betekent dat u uw eigen Nederlandse expediteur kiest die het transport voor u regelt vanaf de fabriek tot aan de eindbestemming.

Ritra Cargo werkt hierbij nauw samen met betrouwbare lokale agenten in het land van oorsprong die namens ons alle handelingen tot aan het hoofdtransport verrichten. EXW is vooral een slimme keuze voor importeurs die alles bij één partij willen wegleggen. Zo is er maximale controle over het transport, de planning en de kosten.

 

Free on Board (FOB)

Bij een koopovereenkomst op basis van FOB kiest u voor uw eigen Nederlandse expediteur, zoals Ritra Cargo. Wij regelen voor u het hoofdtransport en alles daaromheen tot aan de aflevering op de eindbestemming in Nederland. Tot de goederen het vliegtuig zijn ingeladen is uw leverancier verantwoordelijk voor alle benodigde handelingen. In combinatie met de goederen die u bij hem afneemt, kunt u vaak een beter tarief krijgen voor deze werkzaamheden dan bij EXW. FOB is voor bijna elke importeur de beste keuze vanwege de controle op de (vaak lagere) kosten, de zending en de planning.

Transittijd Corona zelftest importeren China

De transportduur bij Corona zelftest importeren China hangt af van of u voorkeur heeft voor een directe of indirecte vlucht. Nadat de kosten voor het luchttransport zijn opgevraagd bij de betrokken agent en de kosten van het voortransport (transport van leverancier naar vliegveld in China) ook bij de agent bekend zijn, gaan wij met u in overleg wat het voordeligste is en/of wat uw wensen zijn. Zo kan u een goed overwogen besluit nemen.

Een directe vlucht duurt, van luchthaven tot luchthaven, zo´n 1 à 2 dagen. Een indirecte vlucht heeft een iets langere transittijd van 3 à 4 dagen. Dit is vaak goedkoper dan een directe vlucht. Wanneer de goederen zijn aangekomen op luchthaven Schiphol moeten ze nog door de douane ingeklaard worden. Als de goederen voor 12 uur binnen zijn, kunnen ze nog dezelfde dag worden ingeklaard en vrijgegeven.

Inklaring bij Corona zelftest importeren China

Om een zending bij de douane in te klaren is de goederencode van de Corona zelftests een essentieel onderdeel. Als deze niet bij u bekend is, kunt u deze opvragen bij uw leverancier of de Belastingdienst Douane. Ook wij adviseren u over de goederencode van de Corona zelftests. Om een goed advies te kunnen geven levert u het volgende aan:

 • De factuur van de leverancier.
 • Eventuele extra informatie, zoals een omschrijving of foto(‘s) van het product.

Na het uitbrengen van ons advies vragen wij eerst om uw goedkeuring. Vervolgens wordt de goederencode gebruikt om de douane inklaring te maken waarmee de goederen worden aangegeven.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Een ruime keuze in luchtvrachtcontainers

Bij een Corona sneltest importeren willen wij graag weten wanneer de goederen klaar zijn en wat de afmeting van de totale lading is. Op die manier kunnen wij bepalen hoeveel ruimte wij in het vliegtuig moeten reserveren. Bij Ritra Cargo vindt u zowel vliegtuig containers en pallets voor algemeen gebruik als voor specifieke zendingen. Weet u niet welke luchtvracht container u nodig heeft? Wij adviseren u dan graag. Bekijk hier al onze luchtvrachtcontainers.

Waarom kiezen voor Ritra Cargo bij Corona zelftest importeren?

 • Persoonlijke dienstverlening. Altijd uw eigen vaste contactpersoon.
 • Groot en betrouwbaar netwerk. We werken al tientallen jaren samen met agenten in 42 landen wereldwijd.
 • Sterk ICT-gedreven. Ontvang altijd accurate informatie en status updates.
 • In-house douane declaranten (AEO-gecertificeerd). Zo verloopt inklaren een stuk sneller en nauwkeuriger.
 • Hoge expertise & IATA accredited agents.
 • Import en export op basis van back-to-back en consolidatie.
 • Gespecialiseerd in vervoer van gevaarlijke stoffen.

Wilt u meer informatie over onze logistieke dienstverlening? Of wilt u ons direct inschakelen voor het importeren van COVID-19 sneltests uit China? Neem dan contact met ons op.

Bel ons

Hallo!

Mogen we u terugbellen om te bespreken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.