+31 (0)10 76 71 000

De ideale planningsassistent: bureaukalender feestdagen Azië

Bel Ritra Cargo +31 (0)10 76 71 000

De ideale planningsassistent: bureaukalender feestdagen Azië

Feestdagen Azie 2020

Vertragingen, capaciteitstekorten en hoge tarieven. De situatie rondom Aziatische feestdagen is voor veel importeurs een nachtmerrie. Met de juiste kennis is veel van dit leed gelukkig te voorkomen. Speciaal voor importeurs heeft Ritra Cargo daarom de bureaukalender feestdagen Azië ontwikkeld. Samengesteld met behulp van onze overzeese agenten en daarom het meest nauwkeurige en complete overzicht dat u zult tegenkomen. Zo bent u goed voorbereid en kunt u problemen voorkomen.

 

Meer vraag dan aanbod

In Azië zijn er veel feestdagen die meerdere dagen tot zelfs enkele weken duren. Wilt u rondom deze tijd goederen importeren? Dan zorgt dat vaak voor problemen. Capaciteitstekort, vertragingen en een forse stijging van de zeevrachttarieven zijn hierbij eerder regel dan uitzondering.

 

Deze problemen worden allemaal veroorzaakt door grote fluctuaties in vraag en aanbod. Voordat de feestdagen van start gaan zijn schepen vaak al lang van tevoren volgeboekt. Na afloop worden er daarentegen juist veel afvaarten geannuleerd vanwege het geringe ladingaanbod. Fabrieken hebben tijdens de feestdagen immers ook stilgelegen. Flinke vertragingen komen dan ook regelmatig voor. Doordat de vraag vele malen hoger ligt dan het aanbod, kunnen rederijen daarnaast ook nog eens fors hogere tarieven vragen.

 

Vooraf is helaas lastig te voorspellen welke problemen zich zullen voordoen. Daarom is tijdig boeken het beste advies dat we u kunnen geven. Onze bureaukalender feestdagen Azië helpt u hierbij.

Feestdagen Azië kalender 2021 expediteur Ritra Cargo

Meest complete overzicht

Veel websites op het internet kunnen u vertellen welke feestdagen er waar worden gevierd. Echter is er in Azië niet alleen sprake van nationale feestdagen, maar ook van regionale feestdagen. Deze worden alleen plaatselijk gevierd. Dit maakt het bijblijven met feestdagen onoverzichtelijk en lastig.

 

Om een precies overzicht samen te stellen voor onze bureaukalender vragen we onze overzeese agenten daarom om ons van de juiste informatie te voorzien. Met vestigingen in alle belangrijke haven- en productieplaatsen, weten zij namelijk precies van welke feestdagen u wel en niet op de hoogte moet zijn. Zo komen we tot een overzicht waar u op kunt vertrouwen.

 

In onze bureaukalender feestdagen Azië 2021 vindt u alle relevante feestdagen in China, Vietnam, Bangladesh, Indonesië, Pakistan en India*.

 

* De feestdagen in India zijn pas in januari bekend. Wij zullen de bureaukalender dan updaten.

 

Ander belangrijk nieuws
Chat with us