+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Douane declarant Fred met pensioen

Douane declarant Fred met pensioen

Sinds 1 juli jl. is onze collega Fred met pensioen. Bijna 17 jaar was hij bij Ritra Cargo werkzaam als douane declarant. Veel klanten hebben dan ook weleens contact met Fred gehad. Daarnaast was hij eveneens een bekend gezicht in de stuurgroep en studiegroep van de Fenex. Een korte sfeerimpressie van Fred zijn laatste werkdag en uitleg over hoe wij zijn vertrek hebben op de declaratie afdeling hebben opgevangen, vindt u hieronder. 

Feest

Uiteraard hebben wij Fred op zijn laatste werkdag goed in het zonnetje gezet. Zijn werkplek was helemaal in stijl versierd en allerlei anekdotes en oude foto’s van Fred sierden de muren. ‘s Avonds was er een boot afgehuurd en volgde er een mooi feest. Compleet met eten, cadeaus, en natuurlijk de nodige toespraken en stukjes die werden opgevoerd.

 

Foto Ritra Cargo teamuitje Fred pensioen website

Bezetting declaratie afdeling

Fred zijn pensioen kwam natuurlijk niet onverwachts. Daarom is Romeo een aantal maanden geleden het declaratie team komen versterken. Zij gaan dus gewoon weer op volle kracht verder. Bent u benieuwd naar onze nieuwe collega? U kunt met Romeo ‘kennismaken’ op onze teampagina.

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.