+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Een kijkje in het nieuwe Ritra Cargo pand

Een kijkje in het nieuwe Ritra Cargo pand

Op 19 maart 2018 is Ritra Cargo verhuisd van de Van Weerden Poelmanweg naar de Albert Plesmanweg in Rotterdam. Voordat wij ons nieuwe pand konden betrekken, waren er nogal wat keuzes die moesten worden gemaakt. Zo is er flink verbouwd, en bewust gekozen voor een compleet nieuwe inrichting met ruimte voor groei.

 

Ritra Cargo nieuw pand Albert Plesmanweg 61C

Impressie van het nieuwe kantoor

Prettige werkomgeving

Bij de inrichting van het nieuwe kantoorpand was het creëren van een prettige werkplek het uitgangspunt. Inbreng van collega’s werd gevraagd via de zogenaamde “ideeënmuur”. Vervolgens werd hier samen met de architect een mooi geheel van gemaakt.

Alles voor een prettige werkomgeving is op deze nieuwe locatie dan ook aanwezig. Denk aan sta-zit bureaus, die de gezondheid bevorderen. Daarnaast is er gekozen voor veel groen. Deze planten zuiveren de lucht, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een prettige luchtvochtigheid in het binnenklimaat. Maar ook zijn er open ruimtes en hippe zitjes om in ontspannen sfeer te kunnen overleggen of lunchen.

 

Verantwoord vernieuwen

Het nieuwe kantoor is van top tot teen onder handen genomen en compleet gemoderniseerd. Hierbij is uiteraard rekening gehouden met duurzaamheid.

Zo wordt het volledige pand verlicht door zuinige led lampen. Het modulaire kastensysteem is duurzaam in gebruik, want deze kan bij veranderingen in lay-out of bij verhuizing meebewegen en gaat daardoor langer mee. Op het moment dat de meubelen toe zijn aan vervanging zijn de materialen, vooral hout en staal, makkelijk recyclebaar.

Daarnaast is een deel van de oude inventaris via collega’s geschonken aan goede doelen. Zo heeft de lokale sportschool alle led verlichting gekregen. Ook zijn de oude computers leeggemaakt en gedoneerd aan basisscholen in Zimbabwe.

 

Uiteraard bent u van harte welkom om ons nieuwe kantoor ook met eigen ogen te komen bewonderen.

 

Onze kantoormeubelen zijn samengesteld en geleverd door COwerk B.V. te Rotterdam.

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.