+31 (0)10 76 71 000
Selecteer taal

Verwachtingen kostenontwikkelingen wegvervoer 2020

Call Ritra Cargo +31 (0)10 76 71 000

Verwachtingen kostenontwikkelingen wegvervoer 2020

Kostenontwikkeling wegvervoer 2020

Jaarlijks wordt door Panteia (voorheen NEA) het rapport over de kostenontwikkelingen in het wegvervoer uitgegeven. Dit rapport geeft inzage in de kostenontwikkeling van wegvervoer van het huidige jaar. Daarnaast geeft het de voorspelling voor het komende jaar weer. Wat zijn de verwachtingen van de kostenontwikkelingen in 2020?

  (meer…)

Nieuwe teampagina live

Fotografe voor teampagina expediteur Ritra Cargo

De teampagina van Ritra Cargo is één van de meest bezochte pagina’s op onze website. Logisch, want wie vindt het nu niet leuk om te zien wie er precies schuilgaat achter ‘Team Ritra Cargo’? Wie regelt de import- en exportzendingen en wie verzorgt uw inklaringen? Op onze teampagina vindt u het antwoord, nu met nieuwe portretfoto’s!

 

(meer…)

Go-live event Supply Chain Platform ‘TRACOS’

TRACOS vernieuwd supply chain platform

Op 10 oktober 2019 was het zo ver – de lancering van ons vernieuwde supply chain platform ‘Traffic Control System’ (TRACOS)! De “look en feel” hiervan is compleet herzien. Natuurlijk is dit voor alle gebruikers even wennen. Om zeker te zijn van een flitsende start gingen collega’s bij hen op bezoek om de nieuwe omgeving te demonstreren. Een kleine impressie van dit go-live event.

 

(meer…)

Ritra’s Supply Chain Platform in een nieuw jasje

“Voor gebruikers en door gebruikers”, op deze manier geven wij sturing aan de ontwikkeling van ons Traffic Control System (TCS). Hierdoor is in de loop der jaren een groot aantal functionaliteiten ontstaan, wat de gebruiksvriendelijkheid helaas niet altijd ten goede komt. Hoog tijd voor een grondige evaluatie dus. Samen met TCS-gebruikers en experts is de “look en feel” van TCS compleet herzien. Op 10 oktober vieren we de go-live. Welke veranderingen kunt u verwachten?

 

(meer…)

Nieuwe Incoterms 1 januari 2020

Douane expediteur Ritra Cargo

De International Chamber of commerce (ICC) heeft deze maand de nieuwste versie van de Incoterms gepubliceerd. Sinds 1934 leggen deze internationale handelsregels de wederzijdse verplichtingen tussen koper en verkoper vast. Elke 10 jaar worden deze geactualiseerd. Ervaringen van gebruikers, maar ook wijzigingen in internationaal beleid en nieuwe technologieën worden hierin meegenomen. Wat zijn de belangrijkste wijzigingen in de Incoterms 2020?

 

(meer…)