+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Go-live event Supply Chain Platform ‘TRACOS’

Go-live event Supply Chain Platform ‘TRACOS’

TRACOS vernieuwd supply chain platform

Op 10 oktober 2019 was het zo ver – de lancering van ons vernieuwde supply chain platform ‘Traffic Control System’ (TRACOS)! De “look en feel” hiervan is compleet herzien. Natuurlijk is dit voor alle gebruikers even wennen. Om zeker te zijn van een flitsende start gingen collega’s bij hen op bezoek om de nieuwe omgeving te demonstreren. Een kleine impressie van dit go-live event.

 

Op bezoek bij TRACOS-gebruikers

Het vernieuwde Traffic Control System zorgt voor een hele nieuwe beleving. Met andere kleuren, iconen, en functionaliteiten die van plek zijn veranderd. Daarnaast is er natuurlijk de naamswijziging. Traffic Control System wordt niet langer afgekort als ‘TCS’, maar als ‘TRACOS’. Team Ritra ging op bezoek bij klanten en vervoerders om dit alles persoonlijk toe te lichten.

 

TRACOS supply chain platform lancering

 

Enthousiast demonstreerden onze collega’s het compleet vernieuwde Traffic Control System. Alhoewel er qua functionaliteiten (nog) niks is veranderd, brengt de nieuwe vormgeving wel degelijk veel verbeteringen. Vooral met betrekking tot de gebruikservaring. Dat viel gebruikers dan ook meteen op, wat zorgde voor veel positieve reacties.

 

Daarnaast moesten onze overzeese agenten natuurlijk op de hoogte worden gebracht van de wijzigingen. Dat de dagelijkse werkzaamheden in TRACOS bij hen eveneens zonder verstoring konden doorgaan, was natuurlijk van groot belang. Dankzij persoonlijk contact en uitgebreide handleidingen is ook daar de overgang vlekkeloos verlopen.

 

Interesse in onze maatwerk oplossing?

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van supply chain platform TRACOS? Wij komen graag bij u langs om onze maatwerk oplossing aan u te laten zien. Neem contact met ons op via sales@ritra.nl of bel 010-7671000.

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.