+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Webinar uitgesteld: “Welke kansen biedt de Nieuwe Zijderoute voor import en export?”

Webinar uitgesteld: “Welke kansen biedt de Nieuwe Zijderoute voor import en export?”

Op donderdag 5 oktober stond het webinar “Welke kansen biedt de Nieuwe Zijderoute voor import en export?” op het programma. Wegens onvoorziene omstandigheden kan de spreker, Albert de Graaf, het webinar helaas niet presenteren op deze dag. Albert is binnen Ritra Cargo dé expert op het gebied van spoorvervoer tussen China en Nederland. Om deze reden is besloten om het webinar niet door een andere collega te laten presenteren, maar op een later moment te laten plaatsvinden.

Nieuwe datum webinar binnenkort bekend

Binnenkort zal een nieuwe datum voor het webinar worden vastgesteld. Deze zal op onze website worden vermeld. Bent u geabonneerd op onze nieuwsbrief? Dan zal u ook per e-mail hiervan op de hoogte worden gesteld. Mocht u zich nog niet hebben inschreven voor dit online evenement maar dit wel willen, dan kunt u dit alsnog doen wanneer de nieuwe datum bekend is.

 

Heeft u in de tussentijd vragen over spoorvervoer van of naar China? Laat dan uw gegevens achter, en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

 


Meer informatie over het gratis webinar “Welke kansen biedt de Nieuwe Zijderoute voor import en export?”

 

Al decennialang worden goederen tussen China en Nederland via zee- en luchtvracht vervoerd. Met de opleving van de Zijderoute in 2015, is er nu een serieuze derde optie bijgekomen. Spoorvervoer biedt snelle transittijden, een groot netwerk en een grote mate van betrouwbaarheid. Niet voor niets maken steeds meer importeurs en exporteurs hier gebruik van.

 

Bent u benieuwd of spoorvervoer ook voor uw transport van of naar China een slimme keuze is? Onze expert op het gebied van transportroutes, Albert de Graaf, helpt u aan het antwoord. Tijdens dit 45 minuten durende webinar komt u alles te weten over:

  • De voordelen van spoorvervoer tussen China en Nederland
  • Transittijden, (toekomstige) bestemmingen en uitdagingen
  • De verwachtte verschuiving van productieplaatsen in China door dit spoortraject
  • De praktijk: case import en export

 

Mis deze mogelijkheid niet om de kansen van spoorvervoer voor ú te ontdekken.

Inschrijven voor dit webinar is binnenkort mogelijk.

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.