+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Groetjes van Team Ritra@home

Groetjes van Team Ritra@home

Thuiswerken

De berichten die we plaatsen over Ritra-medewerkers worden vaak goed gelezen. Klanten zijn geïnteresseerd in de medewerker met wie ze dagelijks contact hebben en vinden het dan ook leuk om wat meer over hem of haar te weten te komen. Ook Team Ritra stelt persoonlijk contact erg op prijs en we vinden dit een prettig en belangrijk aspect van ons werk. De hoogste tijd om hier weer eens iets mee te doen!

 

 

In deze tijd is persoonlijk, dagelijks contact helaas niet zo vanzelfsprekend. Buiten familie, vrienden en kennissen spreek je normaliter ook dagelijks je klanten, collega’s en vervoerders. Uiteraard laten we nu iets aan elkaar weten per email, houden we vergaderingen via Skype, sturen we eens een kaartje en bellen we waar mogelijk, maar toch; het is niet hetzelfde.

 

Omdat Ritra Cargo een bedrijf is waar we ook zeker van een grapje houden leek het ons leuk om deze maand onze thuiswerkplekken met u te delen. Van Uithoorn tot Spijkenisse, van Breda tot Papendrecht. Maar dan uiteraard dus wel met een knipoog en zo eerlijk mogelijk (de schoonmakers komen nu tenslotte ook niet aan huis). Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse fotogenieke huisdieren bereid gevonden om mee te werken aan deze fotoreportage.

 

Ritra Thuiswerkplekken

Ritra Thuiswerkplekken

 

Zo hopen we u, als is het maar voor even, een glimlach te bezorgen. En wie weet herkent u wel meteen de werkplek van uw vaste contactpersoon!

 

Een vriendelijke groet van het hele Team van Ritra Cargo, in deze voor ons allen lastige, uitdagende tijd, waarin we hopen dat u allemaal gezond bent en blijft.

 

 

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.