+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Haven in zicht!

Haven in zicht!

Al jaren in de logistiek werken, maar echt dichtbij de haven komen, dát schiet er vaak bij in. Klinkt dit u bekend in de oren? Diverse medewerkers van Team Ritra ook. We vonden het dan ook de hoogste tijd om daar iets aan te doen. Om die reden zijn er in april en mei uitstapjes gemaakt naar de Maasvlakte. Dichter bij de Rotterdamse haven kun je niet komen!

 

 

Welkom aan boord

Team Ritra heeft in de afgelopen weken diverse uitjes georganiseerd. Een aantal klanten is hiervan (al) getuige geweest. Samen bezochten wij de Maasvlakte. Daar ligt het door Port of Rotterdam beheerde ‘Futureland’. En niet onbelangrijk; hier bevindt zich natuurlijk het ‘hart’ van de Rotterdamse haven.

 

Door de interessante expositieruimte te bezoeken krijg je een goede indruk van de toekomstige haven. En voor het échte werk brachten wij natuurlijk een bezoek aan de huidige haven. Samen gingen we aan boord van de ferry, die vlak langs de kades vaart. RWG, Euromax en APM; geen terminal blijft ongezien. En dat is uiteraard het moment waarop onze logistieke harten open gaan..

 

 

Een indrukwekkend “stukje Rotterdam”

Waar de ene groep het geluk had om de indrukwekkende dame in het blauw; Mv. HMM Oslo (bijna 24.000 containerplaatsen!) te zien, werd de andere groep een paar dagen later getrakteerd op het spektakel van een sleepboot met de reusachtige Mv. MSC Mina in haar kielzog. Eigenlijk bevestigt dit wat u en wij allang wisten: in de haven gebeurt altijd wel wat.

 

Team Ritra heeft tijdens de boottochten behoorlijk wat plaatjes geschoten. Hieronder vindt u een selectie van de meest indrukwekkende momenten.

 

 

 

Een erva(a)ring rijker

Hoe vaak je er ook komt, het doet niets af aan de beleving. Indrukwekkend is en blijft het. Dit zijn enkele opmerkingen van klanten tijdens en na ons bezoek:

 

“Nogmaals bedankt!!! Was erg leuk om die grote schepen eens van dichtbij te zien.”
“Het blijft indrukwekkend om die schepen te zien en alles eromheen.”
“Ik stond er niet bij stil. Maar wat een enorme operatie eigenlijk…”
“Ik had gehoord dat het zo was. Maar hoe bijzonder om nu eens in het écht te zien dat containers zonder enige fysieke, menselijke inspanning over het terrein rijden!”

 

Met dank aan alle klanten én enthousiaste collega’s, voor het mogelijk maken van deze leuke bezoekjes!

 

 

Meer weten? Neem dan even contact op met uw vaste Ritra sales contactpersoon!

 

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.