+31 (0)10 76 71 000
Select language

Handel met Argentinië?

Bel Ritra Cargo +31 (0)10 76 71 000

Expediteur Argentinië

Bent u op zoek naar een expediteur die uw goederen kan verzenden van of naar Argentinië? Ritra Cargo kan dit zorgeloos voor u regelen. Wij zijn wereldwijd actief in 42 landen en ook in Argentinië hebben wij een betrouwbare agent. Door de jarenlange ervaring kunt u rekenen op een zorgeloos transport. Of u nu op zoek bent naar zeevracht of luchtvracht voor uw cargo Argentinië, de experts van Ritra Cargo verzorgen het vervoer tot in de kleinste puntjes!

  • Buenos Aires

Logistieke diensten Argentinië

Als expediteur zorgen we dat het gehele transport vlekkeloos verloopt. Vanuit onze kantoren in Rotterdam en Amsterdam sturen wij het proces aan. Dit doen wij voor zowel import, export als cross-trade. U kunt daarbij rekenen op een vast aanspreekpunt die rekening houdt met uw wensen omtrent uw cargo Argentinië.

Wij zijn uw partner op logistiek gebied en meer dan alleen een schakel tussen u als opdrachtgever en de vervoerder. Daarbij vinden we het belangrijk dat we u begeleiden tijdens het gehele transportproces. Zo verzorgen wij ook de fysieke distributie, value added logistics en warehousing van uw cargo Argentinië voor u.

Altijd en overal inzicht in uw cargo

Onze agent werkt nauw met ons samen waarbij ICT een belangrijke rol speelt. Daar plukt u de vruchten van! Hierdoor kunt u de status van uw zending continu volgen via ASK@RITRA. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van waar uw cargo Argentinië zich bevindt, vanaf het verzendmoment tot aan de aflevering.

Onze agent in Argentinië

Met vestigingen in Buenos Aires is onze agent goed vertegenwoordigd in de belangrijkste stad van Argentinië. Sterke relaties opbouwen met plaatselijke leveranciers is een speerpunt van onze Argentijnse agent. Zo kunt u namelijk altijd duidelijke afspraken maken met uw eindontvanger(s). Bij Ritra Cargo hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid, transparantie en flexibiliteit. Ook streven we naar het aanbieden van scherpe tarieven waarbij kwaliteit behouden blijft.

Neem contact met mij op

Exporteren naar Argentinië

Bij exporteren naar Argentinië wilt u kunnen vertrouwen op een ervaren expediteur. Ritra Cargo is uw partner voor transport Argentinië. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren wat voor uw bedrijf de meest efficiënte transport route en methode is. Vanuit Nederland vervoeren wij onder meer stikstofmeststoffen, medische instrumenten en orthopedische apparaten. Ritra Cargo is dus uw aangewezen partij bij exporteren Argentinië!

Importeren vanuit Argentinië

Vanuit Argentinië kunt u ook goederen naar Nederland importeren. Ritra Cargo kan veel verschillende transporten voor u organiseren. Vanuit Argentinië verzorgen wij voornamelijk transport van grondnoten en verwerkte vruchten/noten. Andere goederen uit Argentinië importeren? Ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen!

Zeevracht Argentinië

Voor zeevracht Argentinië gebruikt Ritra Cargo uitsluitend de beste vaarroutes. Daarmee vervoeren wij al uw goederen snel en efficiënt over zee. Wij zorgen voor accurate informatievoorziening zodat u altijd up-to-date bent over de status van uw zendingen. Wel zo prettig want zo weet u dat u altijd in staat bent om aan de gestelde leverafspraken met uw eindontvangers te kunnen voldoen.

Luchtvracht Argentinië

Naast zeevracht is Ritra Cargo ook uw ervaren expediteur op het gebied van luchtvracht Argentinië. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd de best passende en meest betrouwbare vluchten aanbieden. Zo kunt u er gerust op zijn dat uw luchtvracht op tijd in Argentinië of in Nederland aankomt.

Ritra Cargo: uw Expediteur Argentinië

Net als uw zending is de logistieke sector ook in beweging. Denk aan nieuwe ontwikkelingen, extra handelingen die nodig zijn omtrent een transport of een nieuwe wet die van kracht wordt. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de meest recente ontwikkelingen. Doordat wij participeren in toonaangevende platformen in de logistieke sector, zijn wij altijd up-to-date en dragen we bij aan ontwikkelingen die voor u van belang zijn. Maak daarom gebruik van onze expertise en stel gerust uw vragen met betrekking tot cargo Argentinië.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als expediteur vanuit Argentinië of direct een aanvraag doen? Laat uw gegevens achter of neem direct contact met ons op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Expediteur Ritra Cargo DSE natuursteen
Expediteur Ritra Cargo TV Mania
Expediteur Ritra Cargo State of Football
Expediteur Ritra Cargo G-star RAW
Expediteur Ritra Cargo No Excess
Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
Chat with us