+31 (0)10 76 71 000
Select language

Handel met Australië?

Bel Ritra Cargo +31 (0)10 76 71 000

Expediteur Australië

Transport Australië: Luchtvracht en Zeevracht

Ritra Cargo is in meer dan 42 landen wereldwijd actief. Ook in Australië hebben wij een betrouwbaar agentschap waarmee wij intensief samenwerken. Uw persoonlijke aanspreekpunt binnen Ritra Cargo regelt met hen uw transport van A tot Z. Zo kunt u er gerust op zijn dat uw goederen zorgeloos op de eindbestemming aankomen. Wij zijn daarmee bij uitstek dé expediteur voor transport Australië.

  • Perth
  • Adelaide
  • Brisbane
  • Sydney
  • Melbourne

Vestigingen in Australië

Voor transport Australië kunt u bij Ritra Cargo kiezen tussen goederenvervoer per schip of per vliegtuig. Dit regelen wij vanuit ons zeevracht kantoor in Rotterdam of ons luchtvrachtkantoor in Amsterdam. Samen met onze agenten in Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth en Sydney wordt al uw transport door ons georganiseerd. Bovendien krijgt u in Nederland een persoonlijk aanspreekpunt die u onder meer helpt bij het kiezen van het meest geschikte transportschema.

Neem contact met mij op

Kenmerken transport Australië

Door de jaren heen is Ritra Cargo uitgegroeid tot dé expediteur voor transport van en naar Australië. Dit begon al bij de samenwerking met ons agentschap. Dit agentschap heeft kantoren in de belangrijkste steden van Australië: Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth en Sydney. Onze agent in Australië is breed inzetbaar zodat u alles vanuit één loket kunt boeken. Van zeevracht tot luchtvracht.

Voor transport Australië bieden wij meerdere aanvullende services aan. Zo kunt u kiezen voor verschillende ‘Value added’ logistics. Denk hierbij onder andere aan gesorteerd inladen, packaging, palletiseren, labelen en herverpakken van goederen. Daarnaast kunt u bij Ritra Cargo ook terecht voor het fumigeren van uw containers. Tot slot bieden wij ook extra diensten aan in Australië. Hierbij kunt u denken aan labelling, pick & pack en distributie binnen Australië. Voor een totaaloplossing op het gebied van transport bent u bij ons aan het juiste adres!

Logistieke diensten transport Australië

Ritra Cargo biedt een compleet pakket aan logistieke dienstverlening. Wij kunnen u helpen op het gebied van import, export en ook crosstrade. Wilt u goederen per zeevracht of luchtvracht vervoeren? Geen probleem! Wij geven u advies op maat. Wij zijn dus uw partner op het gebied van logistiek en meer dan alleen een schakel tussen u als opdrachtgever en de vervoerder. Ook hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van supply chain management, complete douaneafwikkeling, value added logistics, fysieke distributie en warehousing. Waar mogen wij u mee helpen?

Neem contact met mij op

Exporteren naar Australië

Bij het exporteren van producten krijgt u te maken met transport. U wilt dan natuurlijk kunnen vertrouwen op een ervaren expediteur. Ritra Cargo is uw partner voor transport Australië. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren wat voor uw bedrijf de meest efficiënte transport route en methode is. Daarnaast zorgt Ritra Cargo ook voor de benodigde douane documentatie. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de uitklaringsdocumentatie die u nodig heeft bij het exporteren.

Vanuit Nederland vervoeren wij onder meer verpakte geneesmiddelen, koffie- en thee extracten, tractoren en medische instrumenten. Ritra Cargo is dus uw aangewezen partij bij exporteren Australië!

Importeren vanuit Australië

Vanuit Australië kunt u ook goederen naar Nederland importeren. Ritra Cargo kan veel verschillende transporten voor u organiseren. Vanuit Australië verzorgen wij voornamelijk transport van therapeutische toestellen, gepantserde voertuigen en ook rubberbanden.

Zeevracht Australië

Voor Zeevracht Australië gebruikt Ritra Cargo de beste vaarroutes. Daarmee vervoeren wij al uw goederen snel en efficiënt over zee. Wij zorgen voor accurate informatievoorziening bij zeevracht Australië zodat u altijd up-to-date bent over de status van uw zendingen. Zo bent u altijd in staat om aan de gestelde leverafspraken met uw eindontvangers te kunnen voldoen. Wel zo makkelijk.

Luchtvracht Australië

Naast zeevracht is Ritra Cargo ook uw ervaren expediteur op het gebied van luchtvracht Australië. Vliegschema’s en transittijden veranderen steeds. Gelukkig hebben wij vergaande kennis zodat wij u altijd de best passende en meest betrouwbare vluchten kunnen aanbieden. Zo kunt u er gerust op zijn dat uw luchtvracht op tijd in Australië of in Nederland aankomt. Bovendien helpt uw contactpersoon bij het hele logistieke traject.

 

Meer weten over transport Australië

Ritra Cargo is dé expediteur op het gebied van goederenvervoer van en naar Australië. Wilt u meer weten over onze logistieke dienstverlening of over de kosten van transport Australië? Neem dan contact met ons op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Expediteur Ritra Cargo G-star RAW
Expediteur Ritra Cargo Ter Stal
Expediteur Ritra Cargo Garcia
Expediteur Ritra Cargo America Today
Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
No Excess expediteur Ritra Cargo
Chat with us