+31 (0)10 76 71 000
Select language

Handel met Expediteur Azië?

Bel Ritra Cargo +31 (0)10 76 71 000

Expediteur Azië

Wilt u goederen vervoeren van of naar Azië? Dan bent u bij Ritra Cargo aan het juiste adres. De agenten van Ritra Cargo zijn wereldwijd over 42 landen verspreid. In Azië zijn wij van oudsher sterk vertegenwoordigd, met vestigingen van onze agenten in alle belangrijke haven- en productieplaatsen. Of u nu zeevracht, luchtvracht of spoorvervoer nodig heeft voor uw cargo Azië, bij Ritra Cargo bent u aan het juiste adres.

Logistieke diensten Azië

Als expediteur regelen wij alles rondom het transport van uw goederen van deur-tot-deur. Dit doen wij vanuit onze kantoren in Rotterdam en Amsterdam, zowel voor import als export. Ongeacht of uw cargo Azië over zee, door de lucht of over het spoor moet. U krijgt een vast contactpersoon die veel werk voor u uit handen neemt. Hierbij staan uw wensen uiteraard centraal.

Naast dat wij de schakel tussen opdrachtgever en vervoerder zijn, kunnen wij nog veel meer voor u betekenen rondom uw cargo Azië. Zo regelen wij de complete douaneafwikkeling voor u, en kunt u tevens bij ons terecht voor fysieke distributie, value added services, warehousing en supply chain management.

Onze agenten in Azië

Ritra Cargo is lid van meerdere agentennetwerken. Betrouwbaarheid en transparantie staan hierbij centraal. Zo kunnen wij flexibiliteit, scherpe tarieven en een goede service waarborgen. Daarnaast zijn wij dankzij dit uitgebreide netwerk overal in Azië lokaal aanwezig. Dit maakt dat onze agenten goed bekend zijn met plaatselijke leveranciers en goede afspraken met hen kunnen maken. Hierdoor kunt u de afspraken met uw eindontvanger altijd nakomen.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

ICT-gedreven samenwerking

ICT speelt een centrale rol in de samenwerking met al onze agenten. Zij zijn dan ook allemaal onderdeel van de digitale keten. Er wordt gebruik gemaakt van online PO management en er vindt data-uitwisseling per EDI plaats. Via onze ICT-oplossingen kunt u uw zending digitaal volgen en weet u altijd waar u aan toe bent. Vanaf het moment dat de zending uw leverancier verlaat, tot aan het moment van aflevering.

Expediteur Azië met kennis van zaken

De logistieke sector is continu in beweging. Om goed werk te kunnen verrichten, is het belangrijk om up-to-date te blijven. Soms zijn er extra handelingen nodig rondom een transport, nieuwe ontwikkelingen, of wordt er nieuwe wetgeving van kracht. Door onze participatie in toonaangevende platformen in de logistieke sector, zijn wij altijd up-to-date en dragen wij bij aan ontwikkelingen die voor u van belang zijn. U kunt dus bij ons terecht met uw vragen. Of het nu gaat om de douaneafwikkeling, nieuwe wetgeving, of andere vragen rondom uw cargo Azië.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als expediteur vanuit Azië of direct een aanvraag doen? Laat uw gegevens achter of neem direct contact met ons op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Expediteur Ritra Cargo Ter Stal
Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
Expediteur Ritra Cargo G-star RAW
Expediteur Ritra Cargo TV Mania
Expediteur Ritra Cargo America Today
Expediteur Ritra Cargo Dacapo Stainless
Expediteur Ritra Cargo Protest
Expediteur Ritra Cargo State of Football
Expediteur Ritra Cargo de Troubadour
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.