+31 (0)10 76 71 000
Select language

Handel met Bangladesh?

Bel Ritra Cargo +31 (0)10 76 71 000

Expediteur Bangladesh

De specialist in transport Bangladesh

Ritra Cargo is wereldwijd actief in meer dan 42 landen. We werken ook in Bangladesh intensief samen met een betrouwbaar agentschap. Al sinds 1999 zijn zij onze lokale partner voor zee- en luchtvracht met daaraan gerelateerde extra diensten. ICT vormt de basis voor onze samenwerking. We maken gebruik van online PO management en er vindt data-uitwisseling per EDI plaats.

We beschikken over twee vestigingen in de belangrijke haven- en productieplaatsen Chittagong en Dhaka. U werkt bij ons met een vast aanspreekpunt die het complete transport van of naar Bangladesh voor u organiseert. Vanaf het moment van bestellen en het aanbieden van het voor u geschikte transportschema tot aan de finale levering op de eindbestemming.

  • Chittagong
  • Dhaka

Kenmerken van het land Bangladesh

Om als expediteur Bangladesh zo’n jarenlange samenwerking met onze agent te hebben, zegt alles over de betrouwbaarheid van de dienst en de samenwerking.

Met hun eigen kantoren op belangrijke en strategische plaatsen zijn zij ook op het gebied van dienstverlening breed inzetbaar. Ze kennen het klappen van de zweep en zijn bekend met heel veel lokale leveranciers. U kunt via ons agentschap via één loket zowel uw zee- als luchtvrachtzendingen boeken. De wekelijkse groupage verzorgen we in eigen beheer en we bieden diverse ‘value added’ logistics. U moet dan denken aan onder andere een pick & pack service, labeling, hangend vervoer, gesorteerd laden, palettiseren en het sealen van exportzendingen.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Logistieke diensten Bangladesh

Onze logistieke diensten in Bangladesh behelzen een compleet pakket aan dienstverlening op het moment dat u goederen wilt importeren uit Bangladesh. U kunt bij ons terecht voor onder andere LCL, FCL, groupage en buyer consolidation. Daarnaast is ook crosstrade mogelijk waarbij we zorgen voor de directe verscheping naar onder andere Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Bent u op zoek naar sea/air service? Dat bieden wij via de hubs in Dubai en Colombo.

Dus waar de opdracht ook om vraagt: we zijn als expediteur zó veel meer dan alleen een schakel tussen opdrachtgever en vervoerder. Kijk alleen al maar eens naar onze ervaring op het gebied van supply chain management, de complete douaneafwikkeling, fysieke distributie en warehousing.

Importeren uit Bangladesh

Wilt u goederen importeren uit Bangladesh, dan is transport daar onlosmakelijk mee verbonden. Een expediteur Bangladesh is dan precies wat u nodig heeft. Ritra Cargo ontzorgt u op elk vlak en geeft een deskundig advies over wat de meest efficiënte routes en methodes zijn. We regelen in principe alles voor u en verzorgen onder andere alle handelingen en documentatie die nodig zijn om zorgeloos te kunnen importeren uit Bangladesh.

Zeevracht Bangladesh

Aangezien we zeevracht uit 42 landen wereldwijd regelen, doen we dat natuurlijk ook voor uw transporten van en naar Bangladesh. Ons gemotiveerde team kent als expediteur Bangladesh de juiste wegen en routes. Zij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u altijd up-to-date bent van de status van uw zendingen. Die zendingen zijn dan ook stuk voor stuk digitaal te volgen. Onze vergaande expertise, een altijd adequate behandeling en een zeer accurate informatievoorziening zorgen ervoor dat u altijd het overzicht behoudt. De leverafspraken die u gemaakt heeft met uw eindontvangers kunt u dan ook altijd nakomen.

 

Luchtvracht Bangladesh

Ook voor vervoer door de lucht schakelt u Ritra Cargo als expediteur Bangladesh in. We zijn elke minuut van de dag op de hoogte van de steeds wijzigende schema’s en transittijden. Zo komen we altijd met de  best passende en meest betrouwbare vluchten voor uw zendingen. Uw bedrijf en uw wensen staan hierbij centraal wat resulteert in een dienstenpakket op maat. U heeft altijd contact met uw eigen contactpersoon binnen Ritra Cargo. Bij ons geldt de regel: afspraak is afspraak dus aanbiedingen onder voorbehoud zijn bij ons niet bekend.

Heeft u meer informatie nodig over onze logistieke diensten of wilt u ons inschakelen als expediteur Bangladesh?

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
G-Star RAW expediteur Ritra Cargo
Protest expediteur Ritra Cargo
Ter Stal expediteur Ritra Cargo
Holland House Fashion expediteur Ritra Cargo
No Excess expediteur Ritra Cargo
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.