+31 (0)10 76 71 000
Select language

Expediteur Brazilië

U wilt goederen zorgeloos kunnen verzenden van of naar Brazilië. Bij Ritra Cargo begrijpen we dat en daarom nemen we dit graag voor u uit handen. Wij zijn wereldwijd in 42 landen actief en ook in Brazilië hebben wij een betrouwbare en zeer ervaren agent in alle belangrijke steden. Zij verzorgen het vervoer tot in de kleinste puntjes. Of u nu op zoek bent naar zeevracht of luchtvracht voor uw cargo Brazilië, bij Ritra Cargo bent u aan het juiste adres.

  • Fortaleza
  • Rio de Janeiro
  • Sao Paulo

Logistieke diensten Brazilië

Onze kantoren zijn gevestigd in Rotterdam en Amsterdam. Vanuit daar sturen wij het transportproces aan en zorgen we ervoor dat alles zonder problemen verloopt. Dit doen wij voor zowel import, export, als cross-trade. Daarbij kunt u rekenen op een vast contactpersoon die uiteraard rekening houdt met uw wensen omtrent uw cargo Brazilië.

Als expediteur zijn wij uw partner op logistiek gebied. Hierbij hechten we veel waarde aan begeleiding gedurende het hele transportproces. Daarom kunnen we u ook van dienst zijn op het gebied van value added logistics, warehousing en fysieke distributie van uw cargo Brazilië.

Uw cargo: altijd en overal inzichtelijk

Via ASK@RITRA kunt u altijd en overal informatie over uw zending inzien. Op die manier kunt u uw cargo Brazilië te allen tijde volgen. Vanaf het moment van verzending tot aan de aflevering.

Onze agentschappen in Brazilië

We kunnen spreken van een nauwe samenwerking met onze Braziliaanse agent. Zij zijn lokaal vertegenwoordigd in de alle belangrijke havensteden van Brazilië: São Paulo, Fortaleza, Rio de Janeiro, Belo Horizonte en Santos. In de loop der jaren hebben zij sterke relaties kunnen opbouwen met plaatselijke leveranciers. En daar plukt u de vruchten van! Zo kunt u heldere afspraken maken met uw eindontvanger(s). Bovendien stellen wij betrouwbaarheid, transparantie en flexibiliteit altijd voorop. Ook hechten wij veel waarde aan scherpe tarieven met behoud van kwaliteit.

Neem contact met mij op

Exporteren naar Brazilië

Bij exporteren naar Brazilië wilt u kunnen vertrouwen op een ervaren expediteur. Ritra Cargo is uw partner voor transport Brazilië. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren wat voor uw bedrijf de meest efficiënte transport route en methode is. Vanuit Nederland vervoeren wij onder meer stikstofmeststoffen, orthopedische apparaten en gasturbines. Ritra Cargo is dus uw aangewezen partij bij exporteren Brazilië!

Importeren vanuit Brazilië

Vanuit Brazilië kunt u ook goederen naar Nederland importeren. Ritra Cargo kan veel verschillende transporten voor u organiseren. Vanuit Brazilië verzorgen wij voornamelijk transport van sulfaat chemische houtslijp en natuursteen. Andere goederen uit Brazilië importeren? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen!

Zeevracht Brazilië

Voor zeevracht Brazilië gebruikt Ritra Cargo uitsluitend de beste vaarroutes. Daarmee vervoeren wij al uw goederen snel en efficiënt over zee. Wij zorgen voor accurate informatievoorziening zodat u altijd up-to-date bent over de status van uw zendingen.

Luchtvracht Brazilië

Naast zeevracht is Ritra Cargo ook uw ervaren expediteur op het gebied van luchtvracht Brazilië. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd de best passende en meest betrouwbare vluchten aanbieden. Zo kunt u er gerust op zijn dat uw luchtvracht op tijd in Brazilië of in Nederland aankomt.

Ritra Cargo: uw Expediteur Brazilië

De logistieke sector is continu in beweging, net als uw zending. Er kunnen zich nieuwe ontwikkelingen voordoen, een nieuwe wet wordt van kracht of er kunnen extra handelingen nodig zijn bij een transport. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van dergelijke ontwikkelingen. We willen u immers zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarom participeren we in toonaangevende platformen in de logistieke sector. Hierdoor zijn wij altijd up-to-date en dragen we bij aan ontwikkelingen die voor u van belang zijn. Heeft u vragen omtrent cargo Brazilië? We beantwoorden ze graag!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als expediteur Brazilië of direct een aanvraag doen? Laat uw gegevens achter of neem direct contact met ons op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Expediteur Ritra Cargo DSE natuursteen
Expediteur Ritra Cargo TV Mania
Expediteur Ritra Cargo State of Football
Expediteur Ritra Cargo G-star RAW
Expediteur Ritra Cargo No Excess
Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
Chat with us