+31 (0)10 76 71 000
Select language

Handel met Cambodja?

Bel Ritra Cargo 010 76 71 000

Expediteur Cambodja

De specialist in transport Cambodja

Ritra Cargo is als logistiek dienstverlener wereldwijd actief en werkzaam in meer dan 42 landen. In Cambodja worden we vertegenwoordigd door een betrouwbaar agentschap. Dit agentschap beschikt over een Europees management en we werken al jarenlang samen met deze partner. Het inladen van zee- en luchtvracht in Cambodja kent voor ons dan ook geen geheimen meer. Centraal staat vooral onze ICT-gedreven samenwerking. We maken gebruik van data-uitwisseling per EDI en daarnaast van online PO management.

U krijgt via Ritra Cargo een persoonlijk aanspreekpunt om het complete transport van en naar Cambodja in goede banen te leiden. Dat begint bij het allereerste bestelmoment en gaat door tot aan de finale levering op de eindbestemming. U kunt er dus op vertrouwen dat alles goed geregeld wordt.

  • Sihanoukville
  • Phnom Penh

Kenmerken van het land Cambodja

Om als expediteur Cambodja goed te kunnen werken, hebben we gekozen voor een samenwerking met een lokaal en betrouwbaar agentschap. Zij zijn gevestigd op twee belangrijke en strategische plaatsen in Cambodja, namelijk in Sihanoukville en Phnom Penh. Dit agentschap is op uiteenlopende gebieden inzetbaar. Ze hebben veel kennis van de lokale markt en maken goede en duidelijke afspraken met diverse lokale leveranciers. Iets wat de dienstverlening richting u natuurlijk ten goede komt, zeker wanneer u wilt importeren uit Cambodja. Uiteraard beschikt u ook voor uw transport van en naar Cambodja over één loket voor al uw zee- en luchtvrachtzendingen. U kunt daarnaast ook gebruik maken van onze ‘Value added’ logistics. Die bestaan onder andere uit hangend vervoer, gesorteerd laden, een pick&pack service, labeling, palettiseren en het sealen van exportzendingen.

Neem contact met mij op

Logistieke diensten Cambodja

U kunt bij ons terecht voor alle noodzakelijke informatie rondom onze logistieke diensten die wij aanbieden als expediteur van en naar Cambodja. Als u voor ons kiest om goederen te transporteren, dan kunt u gebruik maken van ons complete pakket aan dienstverlening. Denk daarbij niet alleen aan LCL, FCL, groupage, sea/air service en buyer consolidation, maar bijvoorbeeld ook aan crosstrade. We zorgen dan voor de directe verscheping naar landen en gebieden als Australië, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. We zijn overigens niet alleen een schakel tussen opdrachtgevers en vervoerders. Zo hebben we ook heel veel kennis van supply chain management, de complete douaneafwikkeling, fysieke distributie en warehousing.

Importeren uit Cambodja

Wilt u importeren uit Cambodja? Dan zult u altijd transport nodig hebben. Met een expediteur Cambodja die alles voor u regelt, weet u zeker dat alles op zijn pootjes terecht komt. Wij nemen u zeer veel werk uit handen en u krijgt tevens van ons een professioneel advies over bijvoorbeeld de meest efficiënte routes en methodes. De handelingen en documentatie die nodig zijn om zorgeloos producten te kunnen importeren uit Cambodja nemen we ook voor onze rekening. Zoals de douaneaangifte van uw importen bijvoorbeeld.

Luchtvracht Cambodja

Op zoek naar vervoer door de lucht? Ook dan kiest u voor Ritra Cargo als expediteur Cambodja. We houden de steeds wijzigende schema’s en transittijden goed in de gaten en regelen daardoor altijd de best passende en meest betrouwbare vluchten. Uw wensen staan daarbij centraal en u profiteert bij ons van een dienstenpakket op maat. Afspraak is afspraak bij ons, dus aanbiedingen onder voorbehoud komen bij ons niet voor. Daarbij heeft u altijd contact met uw eigen Ritra Cargo contactpersoon.

Zeevracht Cambodja

Als we wereldwijde zeevrachten vervoeren dan is Cambodja daar natuurlijk ook een onderdeel van. Als expediteur Cambodja hebben we de beschikking over een gemotiveerd team met een gedegen kennis van de juiste routes en wegen. Alle zendingen zijn digitaal te volgen zodat u altijd op de hoogte bent van de status ervan. Maak kennis met onze expertise op het gebied van zeevracht, de altijd zeer accurate informatievoorziening en onze prettige en adequate behandeling. Het zorgt ervoor dat u elke leverafspraak met uw eindontvangers keer op keer kunt nakomen.

Wilt u ons inschakelen als expediteur Cambodja of wilt u eerst nog aanvullende informatie verkrijgen over onze logistieke diensten?

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Ter Stal expediteur Ritra Cargo
Scotch & Soda expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo No Excess
Garcia expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo America Today
Protest expediteur Ritra Cargo
Chat with us