+31 (0)10 76 71 000
Select language

Expediteur Chili

De specialist in transport Chili

Bent u op zoek naar een betrouwbare expediteur Chili? Zoek dan niet verder. Ritra Cargo is een wereldwijd expediteur met lokale, betrouwbare agentschappen in meer dan 42 landen. Zo kunnen wij in elk land de gewenste service bieden. Ook met ons agentschap in Chili werken wij al lange tijd naar volle tevredenheid samen. Onze ICT-gedreven samenwerking staat hierbij centraal, waarbij gebruik wordt gemaakt van data-uitwisseling per EDI en online PO management.

 Om het hele traject in goede banen te leiden, krijgt u bij Ritra Cargo altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Hij of zij regelt het complete transport voor u van en naar Chili. Vanaf het allereerste ordermoment, tot de uiteindelijke aflevering van uw zending op de plaats van bestemming. Heeft u daarna nog vragen? Ook dan kunt u uiteraard nog bij ons terecht.

  • Santiago
  • Valparaiso

Kenmerken van het land Chili

Het hoofdkantoor van onze agent bevindt zich in Santiago. Daarnaast beschikken zij over een vestiging in de strategische kustplaats Valparaíso. Onze agent is uitstekend op de hoogte van de lokale markt en kan daardoor goede afspraken maken met plaatselijke leveranciers. Zowel uw zee-als luchtvrachtzendingen boekt u dus eenvoudig via één loket. Ritra Cargo biedt daarbij ook een breed pakket aan ‘Value added logistics’: van het sealen van exportzendingen, tot gesorteerd inladen, pick&pack, palettiseren en labeling.

Neem contact met mij op

Logistieke diensten in Chili

Alle logistieke zaken rondom uw transport kan Ritra Cargo voor u uit handen nemen. Wij bieden een breed pakket aan diensten om goederen te importeren uit Chili of te exporteren hiernaartoe. Of u nu op zoek bent naar LCL, FCL, groupage, buyer consolidation of sea/air service, bij ons bent u aan het juiste adres. Daarnaast organiseren wij ook uw crosstrade. Hierbij zorgen wij voor de directe verscheping van uw producent naar de eindontvanger. Ritra Cargo is daarbij meer dan alleen een schakel tussen opdrachtgevers en vervoerders. Onze expertise als expediteur op het gebied van onder andere supply chain management, complete douaneafwikkeling, warehousing en fysieke distributie, maakt dat wij van A tot Z alles perfect voor u kunnen regelen.

Importeren uit Chili

Een expediteur Chili is precies wat u nodig heeft wanneer u goederen wilt importeren uit Chili. Wij geven u een deskundig advies over de meest efficiënte routes en methodes. Daarnaast regelen wij het complete transport voor u. Denk hierbij aan de benodigde documentatie zoals de douaneaangifte van uw importen, maar ook andere handelingen die nodig zijn bij het importeren uit Chili. Kortom, wij nemen u veel werk uit handen en zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt importeren uit Chili.

Luchtvracht Chili

Als wereldwijd expediteur verzorgen wij uiteraard ook uw luchtvrachtzendingen van of naar Chili. Snelheid is hierbij natuurlijk van belang. Tegelijkertijd wijzigen transittijden en schema’s continu. Wij houden dit nauwlettend in de gaten, waardoor wij altijd de meest betrouwbare en best passende vluchten aan u kunnen aanbieden. Hierbij stellen wij een dienstenpakket op maat voor u samen, waarbij uw wensen vanzelfsprekend ons uitgangspunt blijven.

Zeevracht Chili

Wilt u goederen per zeevracht importeren uit Chili, of juist exporteren naar dit land? Het gemotiveerde team van Ritra Cargo regelt het voor u. Dankzij onze gedegen kennis vinden wij altijd de juiste routes en wegen. Bovendien kunt u de actuele status van uw zending op elk moment van de dag digitaal volgen. Vertrouw dus op Ritra Cargo’s adequate werkwijze en uitstekende informatievoorziening bij uw zeevracht transport.

 

Wilt u ons inschakelen als uw expediteur Chili, of wilt u meer informatie over onze logistieke diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Ter Stal expediteur Ritra Cargo
Scotch & Soda expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo No Excess
Expediteur Ritra Cargo America Today
Garcia expediteur Ritra Cargo
Protest expediteur Ritra Cargo
Chat with us