+31 (0)10 76 71 000
Select language

Expediteur China

De specialist in transport China

Ritra Cargo is in meer dan 42 landen wereldwijd actief. In China werken we intensief samen met een zeer betrouwbare en proactieve agent. Al meer dan 20 jaar zijn zij onze lokale partner voor zeevracht China, luchtvracht en spoorvervoer. Bij onze samenwerking staat ICT centraal en vindt er data-uitwisseling plaats per EDI.

We beschikken over 25 vestigingen in alle belangrijke haven- en productieplaatsen waaronder Hongkong, Shenzhen, Shanghai en Xiamen. Bij Ritra Cargo zorgt uw persoonlijke aanspreekpunt voor het complete transport van China naar de eindbestemming. Dat traject begint bij uw ordermoment en het aanbieden van het voor u geschikte transportschema, tot en met de finale levering op de eindbestemming.

Kenmerken van het land China

Als expediteur China hebben we bewust gekozen voor de samenwerking met een agentschap dat op alle belangrijke plaatsen met eigen kantoren vertegenwoordigd is, maar ook qua dienstverlening breed ingezet kan worden. Het is dan ook mogelijk om via één loket zowel uw zeevracht China, luchtvracht China als spoorvrachtzendingen te boeken.

‘Value added’ logistics zoals onder andere het gesorteerd inladen, palletiseren, labelen en herverpakken behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. We beschikken over een uitgebreide kennis binnen de modebranche en hebben er veel ervaring opgedaan. We verzorgen dan ook regelmatig transport van ‘hanging garments’ maar bieden ook extra diensten zoals labelling, pick & pack en distributie binnen China.

Mode expediteur China

Ritra Cargo heeft al jarenlang ervaring als mode expediteur in China. Alle werkzaamheden die met het vervoeren van modeproducten van en naar China te maken hebben, kunnen wij voor u verzorgen. We beschikken over een uiterst ervaren team dat beschikt over veel kennis van de markt. Wij weten wat u beweegt. Kies daarom ook voor Ritra Cargo als mode expediteur in China.

Een aantal belangrijke extra diensten die wij bieden zijn:

  • Pick and pack services
  • Labelling
  • Hanging Garments
  • Gesorteerd inladen
  • Palletiseren en sealen.

Daarnaast bieden wij een online communicatieplatform waarmee u het PO-management (Purchase Order) vanaf de boeking door uw leverancier, tot en met de finale levering op de eindbestemming kunt beheren en volgen.  Ook kunt u bij ons terecht voor buyer consolidation of cross-trade naar andere bestemmingen zoals Australië, Zuid-Amerika, Afrika of de VS.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Logistieke diensten China

Onze logistieke diensten in China zijn zeer uitgebreid. U vindt bij ons een compleet pakket aan dienstverlening als u zaken wilt importeren uit China. Maar ook voor export, crosstrade, FCL, en consolidatie zit u goed bij ons. Zeevracht, luchtvracht of spoorvervoer nodig? Het is maar net waar uw specifieke opdracht om vraagt. Ritra Cargo is daarbij meer dan alleen een schakel tussen u als opdrachtgever en vervoerder. Ook op het gebied van supply chain management, complete douaneafwikkeling, value added logistics, fysieke distributie en warehousing hebben wij veel ervaring.

Importeren uit China

Als u een product wilt importeren uit China, dan krijgt u op een gegeven moment ook te maken met transport. U zult dus een expediteur China nodig hebben. Ritra Cargo, als expediteur China, ontzorgt u op elk vlak en adviseert wat voor uw bedrijf de meest efficiënte route en methode is. Verder zorgt een expediteur voor alle handelingen en documentatie die nodig zijn voor het zorgeloos importeren uit China. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de douaneaangifte van uw importen.

Zeevracht

Wij organiseren het vervoer van uw zeevrachten wereldwijd, dus ook van en naar China. Ons team kent de juiste wegen en routes voor klanten en zorgt ervoor dat klanten altijd up-to-date zijn van de status van hun zendingen. Onze expertise, onze adequate behandeling en accurate informatievoorziening, bieden onze klanten overzicht om aan gestelde leverafspraken met eindontvangers te kunnen voldoen.

Luchtvracht

Ook voor het vervoer van goederen door de lucht schakelt u Ritra Cargo in. We beschikken over vergaande kennis van de steeds wijzigende schema’s en transittijden en komen altijd met de best passende en meest betrouwbare vluchten. De wens van u als opdrachtgever staat hierbij altijd centraal en u krijgt bovendien één accountmanager toegewezen voor het complete logistieke traject.

Meer weten over onze logistieke diensten of wilt u ons als expediteur China direct inschakelen? Neem dan contact met ons op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
De Troubadour expediteur Ritra Cargo
G-Star RAW expediteur Ritra Cargo
Dille & Kamilli expediteur Ritra Cargo
State of Football expediteur Ritra Cargo
Diamond Spectrum expediteur Ritra Cargo
Holland House Fashion expediteur Ritra Cargo
Z8 expediteur Ritra Cargo
Best Life expediteur Ritra Cargo
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.