+31 (0)10 76 71 000

Expediteur Beijing

Beijing, ook wel Peking genoemd, is de hoofdstad van China. Als expediteur China hebben wij jarenlange ervaring in transport naar dit land en ook deze stad. Bij Ritra Cargo zorgt uw persoonlijke aanspreekpunt voor het complete transport van Beijing naar de eindbestemming. Dat traject begint bij uw ordermoment en het aanbieden van het voor u geschikte transportschema, tot en met de finale levering op de eindbestemming.

Import Beijing

Transport vormt een belangrijk onderdeel wanneer u gaat importeren uit China. Bij Ritra Cargo is uw zending in goede handen. We werken namelijk al ruim 20 jaar samen met een vaste agent in China. Voor dit agentschap hebben we bewust gekozen, omdat ze kantoren hebben in alle belangrijke haven- en productielocaties en qua dienstverlening breed ingezet kunnen worden. Op die manier zijn zeevracht-, luchtvracht- en spoorvrachtzendingen via één loket te boeken. Wel zo handig.

Export Beijing

Behalve import komt export naar China ook geregeld voor. Nederland verdient bijvoorbeeld aan het exporteren van machines en elektrische apparaten. Wederom werken wij hiervoor nauw samen met ons agentschap in China dat kantoren heeft in alle belangrijke haven- en productieplaatsen. Zij kennen de regels en weten wat er speelt. Dankzij deze samenwerking kunnen wij uw goederen zorgeloos en snel naar de eindbestemming sturen. Via de lucht, over zee of per spoor. Altijd tegen scherpe prijzen en met goede informatievoorziening.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Cross-trade

Goederen importeren van China naar Nederland om deze vervolgens weer te exporteren naar het buitenland is omslachtig en onnodig duur. Daarom bieden we cross-trade aan in samenwerking met onze agenten in o.a. Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Australië en Zuid-Europa. Uw zending maakt geen tussenstop in de Amsterdamse of Rotterdamse (lucht)haven, maar gaat direct naar de eindbestemming. Dat scheelt tijd en kosten. Cross-trade bieden we aan voor luchtvracht en zeevracht van en naar China.

Sea-air

Bij sea-air transport vervoeren we uw zending per luchtvracht en zeevracht. Het is een goed alternatief als u op zoek bent naar een snellere transittijd dan zeevracht kan bieden, maar wanneer de snelheid van luchtvracht niet vereist is. Dagelijks vertrekken er vanuit de haven van Weihai (omgeving Shanghai) afvaarten naar de haven van Seoul (Zuid-Korea). Na aankomst in de haven vindt er een transfer plaats naar de luchthaven van Seoul. Vanuit daar gaan de zendingen via luchtvracht naar Schiphol (Amsterdam).

Luchtvracht Beijing

Luchtvracht is ideaal als uw zending snel op de eindbestemming moet zijn. Bij Ritra Cargo werken we samen met agenten in 42 landen wereldwijd, dus maak gebruik van ons sterke netwerk en ervaring. Voor een zorgeloos traject bieden we ook aanvullende diensten rondom luchtvracht. Denk hierbij aan complete douane afwikkeling, warehousing en supply chain management. Zo heeft u geen omkijken naar uw zending. Wij fungeren als luchtvracht expediteur voor zowel import, export als cross-trade.

Douaneafwikkeling – AEO-gecertificeerd

Wilt u volledig ontzorgd worden in het transportproces en geen omkijken meer hebben naar complexe douanezaken? Laat de afhandeling van douanezaken dan over aan de gediplomeerde declaranten van Ritra Cargo. Zij regelen alles omtrent douaneafwikkeling en ondersteunen u extra bij een mogelijk verzoek tot teruggave of kwijtschelding, bindende Tariefinlichting (BTI) en intracommunautair douanevervoer. Alles wordt in-house geregeld. Zo zorgen we voor een snel en nauwkeurig aangifte- en transportproces, zonder vertragingen.

Warehousing faciliteiten

Warehousing is het opslaan van goederen die u later wilt verkopen of distribueren. Dat kan China en in Nederland. In Beijing hebben we een opslagcapaciteit van 2x 40.000 ft2. Daarnaast is warehousing ook in Nederland een optie. Dat kan tijdelijk bij onze vaste warehousing partner in Rotterdam. Voor een langere periode wijken we uit naar onze loods in Oudenbosch (Brabant) zodat we kosten voor u kunnen besparen. De loodsen zijn schoon, beveiligd en we controleren altijd op schade als de zendingen binnenkomen. Ook tellen we de cartons na.

Garment on Hanger (GOH)

Fashion cargo is de specialiteit van onze vaste agent in China. Speciaal voor het transporteren van bepaalde kleding bieden we Garment on Hanger (GOH) aan. Denk aan bijvoorbeeld pakken en jurken. Kleding kan desgewenst ook op hangers vervoerd in speciale GOH-containers. Het innovatief inklapbaar GOH-systeem dat wordt gebruikt is ontwikkeld door onze agent zelf. Ook zijn de loodsen stofvrij en ze controleren zorgvuldig de vochtigheid en temperatuur. Zo kan fashion veilig worden opgeslagen en vervoerd naar de eindbestemming.

Supply Chain Platform

Focus op groei en verspilling voorkomen zijn belangrijk voor Ritra Cargo. Daarom hebben we een Supply Chain Platform ontwikkeld, “TRACOS” (Traffic Control System). Hierin werken expediteur, klant, fabrikant en agent realtime in dezelfde omgeving. Op die manier heeft u snel de volledige supply chain inzichtelijk. Binnen TRACOS kunt u bijvoorbeeld realtime zendingen volgen, boekingen inzien, bewijzen van verzending opvragen en KPI-rapportages uitdraaien. We richten TRACOS ook nog eens volledig in op basis van uw behoeften, zodat het systeem perfect bij u past. Dat kost niks extra’s.

Meer weten over onze logistieke diensten of wilt u ons als expediteur China direct inschakelen? Neem dan contact met ons op.

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.