+31 (0)10 76 71 000

Expediteur Fuzhou

Fuzhou is de provinciehoofdstad van de provincie Fujian in het oosten van China. Als expediteur China hebben wij jarenlange ervaring in transport naar dit land en ook deze stad. Bij Ritra Cargo zorgt uw persoonlijke aanspreekpunt voor het complete transport van Fuzhou naar de eindbestemming. Dat traject begint bij uw ordermoment en het aanbieden van het voor u geschikte transportschema, tot en met de finale levering op de eindbestemming.

Import Fuzhou

Importeren uit China begint bij een goede basis, ofwel een vlekkeloos transport. Daar kunt u bij Ritra Cargo op rekenen. Wij werken namelijk intensief samen met een zeer betrouwbare en proactieve agent. Zij zijn al meer dan 20 jaar onze lokale partner voor zeevracht, luchtvracht en spoorvervoer vanuit China. Door eigen kantoren in alle belangrijke productieplaatsen en havens kan dit agentschap qua dienstverlening veel voor ons betekenen. Zo is het mogelijk om verschillende type zendingen via één loket te boeken.

Export Fuzhou

Naast import, exporteert Nederland ook geregeld naar China. Denk bijvoorbeeld aan machines elektrische apparaten. De regels en benodigde documenten zijn anders dan in ons land, maar voor een soepele afhandeling werken we intensief samen met ons agentschap in China. Zij hebben kantoren in alle belangrijke haven- en productieplaatsen en kennen hun regio dus als geen ander. Op die manier kunnen we uw zending zonder problemen naar de eindbestemming versturen. Per luchtvracht, zeevracht en via het spoor. Dankzij deze exclusieve samenwerking krijgt u de scherpste tarieven, een uitstekende service en flexibiliteit die u verwacht.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Cross-trade

Wilt u goederen importeren uit China en deze exporteren naar het buitenland? Speciaal voor u bieden we cross-trade aan. Hierbij gaat uw zending direct van A naar C, zonder tussenstop in Nederland. Onze samenwerking met agenten wereldwijd maakt dit mogelijk. Zo verzorgen we veel cross-trade van China naar Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Australië, Zuid-Europa en andersom. Dankzij deze samenwerking is uw zending sneller op de eindbestemming en bespaart u kosten. Cross-trade is beschikbaar voor luchtvracht en zeevracht.

Sea-air

Duurt zeevracht wat u betreft te lang? Dan kunt u bij ons sea-air transport aanvragen. Qua transittijden en tarieven zit deze optie tussen zeevracht en luchtvracht in. Het is ook ideaal voor zendingen die enige spoed hebben. Dagelijks vertrekken er vanuit de haven van Weihai (omgeving Shanghai) schepen naar de haven van Seoul (Zuid-Korea). Na aankomst vindt er een transfer plaats naar de luchthaven van Seoul. Vervolgens gaan de zendingen in het vliegtuig en komen aan op luchthaven Schiphol in Amsterdam.

Zeevracht, FCL en LCL Fuzhou

Zeevracht is bij Ritra Cargo altijd in goede handen. Samen met ons wereldwijde netwerk van agenten vervoeren we uw zending van A naar B. Dankzij goede afspraken met rederijen is dit altijd tegen scherpe tarieven en u krijgt gunstige afvaartschema’s. U kunt bij ons ook terecht voor aanvullende diensten rondom het zeevracht transport. Zeevracht is mogelijk voor import, export en cross-trade. Wij bieden zowel FCL (volle container) en LCL (zeevracht groupage) aan.

Track and Trace

Het is altijd fijn om te weten wat de status is van uw zending. Daarom kunt u zelf inloggen op ons online platform TRACOS. Met uw PO-nummer krijgt u direct alle benodigde informatie. Ideaal voor transparante communicatie met uw klanten of belanghebbenden, of als u simpelweg wilt weten waar uw zending is.

Douaneafwikkeling – AEO-gecertificeerd

Douaneafwikkeling is complex als u zelf geen verstand van zaken heeft. Bij Ritra Cargo beschikken we over gediplomeerde declaranten en we zijn AEO-gecertificeerd douane expediteur. Douaneafwikkeling is bij ons dus in goede handen. Onze declaranten ondersteunen extra bij een mogelijk verzoek tot teruggave of kwijtschelding, bindende Tariefinlichting (BTI) en intracommunautair douanevervoer. Dat wordt allemaal in-house geregeld. Zo zorgen we voor een snel en nauwkeurig aangifte- en transportproces, zonder vertragingen.

Warehousing faciliteiten

Wanneer zendingen op een later moment verkocht of gedistribueerd worden, is het mogelijk om ze tijdelijk of voor een langere periode op te slaan. Dat kan China en in Nederland. In Fuzhou hebben we een opslagcapaciteit van 1x 20.000 ft2. Daarnaast is warehousing ook in Nederland een optie. We lossen de goederen dan in schone en beveiligde loodsen bij onze vaste warehousing partners in Rotterdam of Oudenbosch (Brabant). Deze laatste gebruiken we vooral voor langdurige opslag van goederen. Op die manier besparen we voor u kosten. Cartons worden altijd nageteld en gecontroleerd op schade.

Supply Chain Platform

Heeft u graag meer inzicht in uw volledige supply chain? Dat kan met het Supply Chain Platform dat Ritra Cargo zelf heeft ontwikkeld, “TRACOS” (Traffic Control System). Hierin werken expediteur, klant, fabrikant en agent realtime in dezelfde omgeving. Zo heeft u het gehele traject in één overzicht: vanaf de leverancier tot aan de eindbestemming. Ook kunt u in TRACOS realtime uw zendingen van A tot Z volgen en beheren, boekingen inzien, bewijzen van verzending opvragen en KPI-rapportages uitdraaien. We richten TRACOS kosteloos in op basis van uw wensen, zodat het systeem perfect bij u past.

Meer weten over onze logistieke diensten of wilt u ons als expediteur China direct inschakelen? Neem dan contact met ons op.

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.