+31 (0)10 76 71 000
Select language

Handel met Ethiopië?

Bel Ritra Cargo 010 76 71 000

Expediteur Ethiopië

De specialist in zakelijk transport Ethiopië

Wie een expediteur Ethiopië nodig heeft, doet er verstandig aan om te kiezen voor logistiek dienstverlener Ritra Cargo. Wij zijn wereldwijd in meer dan 42 landen actief en maken daarbij gebruik van betrouwbare lokale agentschappen. Met ons agentschap in Ethiopië werken we al geruime tijd naar alle tevredenheid samen. Laat ons u van dienst zijn bij het inladen van uw transport Ethiopië via zee- en luchtvracht.

Als u voor Ritra Cargo kiest, beschikt u over een persoonlijk aanspreekpunt voor het complete transport van en naar Ethiopië. Alles wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Vanaf het allereerste bestelmoment tot aan de uiteindelijke levering op de plaats van bestemming.

  • Djibouti
  • Hawassa
  • Adama
  • Kality
  • Addis Abeba

Kenmerken van het land Ethiopië

Ons agentschap in Ethiopië beschikt over vijf vestigingen op strategische plekken in het land en zijn dan ook op meerdere gebieden inzetbaar. Het hoofdkantoor bevindt zich in Addis Abeba. Daarnaast zijn er vestigingen in Kality, Adama en Hawassa en is er een vestiging in de haven van Djibouti. We weten hierdoor veel van de lokale markt en kunnen gemakkelijk goede en duidelijke afspraken met de lokale leveranciers maken, wat goed van pas komt als u voor uw onderneming goederen wilt importeren uit Ethiopië. Ethiopië is op dit moment op het gebied van fashion echt een opkomend productieland, dus is de kans groot dat u van een expediteur in dit land gebruik wil maken.

Ook vanuit Ethiopië kunt u kiezen voor onze ‘Value added’ logistics in de vorm van gesorteerd laden, een pick&pack service, labeling, palettiseren en het sealen van exportzendingen.

Neem contact met mij op

Logistieke diensten Ethiopië

Schakel Ritra Cargo in voor alle logistieke zaken die met het transport van goederen van en naar Ethiopië te maken hebben. Laat ons uw goederen importeren uit Ethiopië, zodat u profiteert van een compleet pakket aan dienstverlening. Denk daarbij aan onder andere FCL, buyer consolidation en crosstrade. Crosstrade houdt in dat we voor de directe verscheping naar diverse landen en gebieden zoals Australië, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika zorgen. Niet alleen treden we op als een belangrijke schakel tussen opdrachtgevers en vervoerders, we hebben tegelijkertijd ook veel kennis van de complete douaneafwikkeling, fysieke distributie en warehousing.

Importeren uit Ethiopië

Bij het importeren uit Ethiopië heeft u vroeg of laat altijd te maken met transport. Een ervaren expediteur Ethiopië zoals Ritra Cargo kan u veel werk uit handen nemen. Wij regelen alles en u krijgt van ons een professioneel advies over de meest efficiënte routes en methodes. Ook alle handelingen en documentatie die nodig zijn om probleemloos producten uit Ethiopië te kunnen importeren voor uw onderneming (zoals het doen van een douaneaangifte bij uw importen) nemen wij voor onze rekening.

Zeevracht Ethiopië

Omdat Ethiopië niet aan de zee ligt, regelen wij zeevracht via het buurland Djibouti. Alle zendingen worden per truck direct van of naar Ethiopië vervoerd en via de haven van Djibouti verscheept. Vertrouw daarbij op ons zeer ervaren en gemotiveerde team dat over een vergaande kennis van de juiste routes en wegen beschikt. Precies zoals u van een expediteur Ethiopië mag verwachten.

Zeevracht van en naar Ethiopië is vanwege de grote afstand naar Djibouti alleen mogelijk per 20’ of 40’ voet FCL container. Het duizend kilometer lange traject afleggen voor kleinere vrachten is zeer kostbaar. Daarom is luchtvracht voor kleine zendingen een betere keuze dan zeevracht. We adviseren u uiteraard graag over uw specifieke situatie.

Luchtvracht Ethiopië

Voor vervoer door de lucht is het ook prettig als u kunt bouwen op de kennis en expertise van Ritra Cargo als expediteur Ethiopië. Zelfs bij de steeds maar wijzigende schema’s en transittijden lukt het ons om op elk gewenst moment de juiste en meest betrouwbare vluchten te vinden. Uw wensen zijn daarbij ons uitgangspunt. Kies ook voor onze expertise bij het verzenden van uw luchtvracht Ethiopië en maak kennis met onze accurate informatievoorziening en persoonlijke en adequate werkwijze.

 

Schakel Ritra Cargo in als expediteur Ethiopië of vraag allereerst aanvullende informatie aan over onze logistieke diensten. Dat kan door geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Meer weten over onze logistieke diensten of wilt u ons als expediteur direct inschakelen voor uw zakelijke transport?

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Ter Stal expediteur Ritra Cargo
Scotch & Soda expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo No Excess
Garcia expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo America Today
Protest expediteur Ritra Cargo
Chat with us