+31 (0)10 76 71 000
Select language

Expediteur Amsterdam – Schiphol

Ritra Cargo: expediteur Schiphol Amsterdam

Ritra Cargo opereert als expediteur wereldwijd. Al ruim 30 jaar bieden wij onze zakelijke klanten totaaloplossingen op het gebied van import, export en cross-trade verschepingen. Door onze jarenlange ervaring, expertise en het complete dienstenpakket kunnen wij uw transport van A tot Z verzorgen. Tot in de kleinste details!

Expediteur Amsterdam – Schiphol: onze expertise

Als expediteur Schiphol Amsterdam richt Ritra Cargo zich logischerwijs op luchtvracht. Dat betekent dat wij het transport regelen tussen de luchthaven Schiphol en de door u gekozen bestemming. Wij opereren wereldwijd in 42 landen.

U geeft aan ons door naar welke bestemming u transport nodig heeft en wat de gewenste aflevertijd is. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende luchtvrachtcontainers. Tot slot boekt uw vaste contactpersoon het transport in.

Daarnaast hebben wij ons ook toegelegd op andere vormen van luchtvracht: cross trade en sea-air transport. Lees hier meer informatie.

Expediteur Amsterdam – Schiphol: alles onder één dak

Wij vinden het belangrijk dat uw zending zorgeloos van A naar B komt. Hoe fijn is het dan om één vast aanspreekpunt te hebben die alle nodige zaken voor u regelt? Daarom vindt u bij Expediteur Amsterdam – Schiphol Ritra Cargo alle diensten onder één dak. Naast douaneformaliteiten kunt u gebruikmaken van verschillende soorten value added services (o.a. Hanging Garments containers (ULD) en warehousing), fysieke distributie en slimme IT-oplossingen voor supply chain management. Daarnaast bieden we ook zeevracht en spoorvervoer China aan. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

De voordelen van Ritra Cargo

  • Persoonlijke dienstverlening
  • Betrouwbaar agenten netwerk wereldwijd
  • Accurate informatievoorziening
  • Totaaloplossing op maat
  • Snel transport tegen het scherpste tarief

Complexe douaneformaliteiten zijn verleden tijd met Expediteur Amsterdam Ritra Cargo

 

Bij luchtvracht Schiphol komen een aantal belangrijke zaken kijken. Denk bijvoorbeeld aan douane afwikkeling, een complex proces waar ook heel nauwkeurig administratiewerk aan te pas komt. Het is belangrijk om alle internationale douaneregelingen op orde te hebben zodat uw goederen tijdig op hun bestemming aankomen. Dat vereist specialistische kennis en de nodige ervaring. Ritra Cargo douane expediteur Schiphol Amsterdam kan u hierin ondersteunen. Onze specialisten werken dagelijks met alle strenge en relevante wet- en regelgeving op het gebied van import, export en cross-trade. Zij zorgen dat alle douane documenten zijn geregeld zodat met luchtvracht Amsterdam uw zendingen zonder tegenspoed op de eindbestemming aankomen.

Slimme ICT-oplossingen voor Supply Chain Management

We begrijpen dat u graag op de hoogte wilt zijn van waar uw zending zich bevindt. Daarvoor heeft Ritra Cargo een slimme tool ontwikkeld: Supply Chain Platform TRACOS. Hiermee kunt u op orderniveau de vracht inzien vanaf het moment dat de goederen worden verstuurd totdat deze aankomen op de plaats van bestemming. Meer weten over ons online communicatieplatform? U leest er hier alles over.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Expediteur Schiphol Ritra Cargo: scherpe luchtvracht tarieven

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar tegelijkertijd willen we de beste luchtvracht aanbieden tegen de scherpste luchtvracht tarieven. Hiervoor onderhandelen we met diverse partijen en bekijken verschillende opties. Op die manier kunnen we u de beste prijs-kwaliteit verhouding aanbieden!

Ritra Cargo: onderscheidend in persoonlijk contact

Bij Ritra Cargo geloven we dat goede communicatie en persoonlijk contact het verschil maken. Daarom kunt u bij ons rekenen op een vast aanspreekpunt waarbij een persoonlijke benadering centraal staat. Voor iedere klant regelen wij een persoonlijk aanspreekpunt bij wie u terecht kan voor het regelen van uw complete transport. Vanaf het moment van de order plaatsen tot en met de levering op de eindbestemming. Hij/zij is altijd op de hoogte van uw transport(en) en de status en houdt u up-to-date. Op eventuele vragen krijgt u snel antwoord.

Meer weten over Expediteur Amsterdam – Schiphol?

Bij Ritra Cargo is uw luchtvracht altijd in goede handen. Wilt u meer weten over onze expediteur services of tarieven? Of heeft u nog vragen? Complexe zaken halen we graag uit de lucht. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor het transport van uw goederen. Stuur een e-mail naar info@ritra.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever direct contact? Bel dan naar 020 655 4060. Waar mogen wij u mee helpen?

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.