+31 (0)10 76 71 000
Select language

Expediteur Rotterdam

Ritra Cargo: expediteur Rotterdamse haven

Ritra Cargo is een wereldwijd opererende expediteur die haar klanten al meer dan 30 jaar totaaloplossingen biedt. Oplossingen op het gebied van import, export en cross-trade verschepingen en slimme ICT-oplossingen voor supply chain management. Dankzij onze ervaring, expertise en het complete dienstenpakket kunnen wij uw transport tot in de kleinste puntjes verzorgen!

Expediteur Rotterdam: onze expertise

Als expediteur Rotterdamse haven richt Ritra Cargo zich voornamelijk op zeevracht. Wij regelen het transport tussen de Rotterdamse haven en tal van bestemmingen over de gehele wereld. Hierbij heeft u de mogelijkheid om middels LCL (geconsodileerd) of FCL (in een aparte container) goederen te verschepen. Afhankelijk van de gewenste aflevertijd in de haven van bestemming en de gewenste haven van vertrek, boeken wij uw transport.

 

Naast zeevracht zijn wij ook gespecialiseerd in luchtvracht, wegtransport en spoorvervoer.

Expediteur Rotterdam: alle expertise binnen 4 muren

Bij expediteur Rotterdamse haven Ritra Cargo vindt u alle expertise binnen 4 muren. Wij hebben namelijk alles in huis om uw transport van A tot Z compleet te verzorgen. Op het gebied van douaneformaliteiten, opslag (warehousing) en distributie én value added services kunnen wij u van dienst zijn. Meer weten? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Douaneformaliteiten verzorgen door Expediteur Rotterdam Ritra Cargo

Om uw goederen zonder tegenslagen op uw eindbestemming te krijgen is het belangrijk om alle internationale douaneregelingen inzichtelijk te hebben. Ritra Cargo: Expediteur Rotterdam heeft daarom mensen in dienst die alle kennis en ervaring in huis hebben met het verzorgen van alle benodigde douanedocumentatie. Hiermee garanderen wij dat uw zendingen altijd voldoen aan alle strenge en relevante wet- en regelgeving op het gebied van import, export en cross-trade.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Slimme ICT-oplossingen voor Supply Chain Management

Wilt u meer inzicht in uw volledige supply chain? Ritra Cargo heeft een slimme supply chain tool ontwikkeld waarmee u op orderniveau verschepingen kunt beheren. Ons online communicatieplatform is een handige tool waarin expediteur, klant, fabrikant en agent in realtime met elkaar kunnen samenwerken. Direct en in dezelfde werkomgeving! Dankzij onze slimme supply chain tool heeft u dus de volledige supply chain inzichtelijk. Vanaf het moment dat de goederen de leverancier verlaten, totdat deze aankomen op de eindbestemming. Geen verspilling en focus op groei zijn hierbij de kernwoorden! Lees hier meer over ons online communicatieplatform voor supply chain management.

Transport bij Expediteur Rotterdam Ritra Cargo: scherpe tarieven

Als expediteur vindt Ritra Cargo het belangrijk om de beste afvaartschema’s tegen concurrerende tarieven aan te bieden. Daarom onderhandelen wij altijd met verschillende partijen hierover en vergelijken de verschillende opties met elkaar. Zo bent u er zeker van dat u altijd het beste transport tegen de scherpste prijs krijgt!

Ritra Cargo: onderscheidend in persoonlijk contact

Communicatie en persoonlijk contact staan bij Ritra Cargo hoog in het vaandel. Onderscheidend voor onze dienstverlening is dan ook het persoonlijke contact met een vast aanspreekpunt. Bij iedere transport opdracht zorgen wij voor een persoonlijk aanspreekpunt voor het regelen van uw complete transport, van beginpunt tot eindbestemming. Dat contact begint al bij het ordermoment en het aanbieden van het voor u meest geschikte transportschema, tot en met de finale levering op de eindbestemming. Zo bent u altijd snel op de hoogte van de status van uw zending!

Meer weten over Expediteur Rotterdamse haven Ritra Cargo? Neem contact op!

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u juist meer weten over onze slimme ICT-oplossingen op het gebied van supply chain management? Neem dan contact op met Ritra Cargo: Expediteur Rotterdam! Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en helpen u graag bij het transporteren van uw goederen. Stuur een e-mail naar info@ritra.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever direct contact? Bel dan naar +31 (0)10 76 71 000. Waar mogen wij u mee helpen?

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.