+31 (0)10 76 71 000
Select language

Handel met Filipijnen?

Bel Ritra Cargo 010 76 71 000

Expediteur Filipijnen

De specialist in transport Filipijnen

Bent u voor uw goederen op zoek naar transport van of naar de Filipijnen, dan is het slim om een ervaren expediteur Filipijnen in te schakelen. Met de service van logistiek dienstverlener Ritra Cargo, wordt alles omtrent uw zending perfect geregeld. In meer dan 42 landen over de gehele wereld zijn wij actief waarbij we op elke locatie gebruikmaken van betrouwbare lokale agentschappen. Zo werken we al meer dan 15 jaar naar alle tevredenheid samen met ons agentschap op de Filipijnen. Wij zijn u van dienst bij het inladen van zee- en luchtvracht en onze samenwerking is daarbij grotendeels ICT-gedreven. U moet dan denken aan data-uitwisseling per EDI en online PO management.

Met Ritra Cargo heeft u altijd een persoonlijk aanspreekpunt voor het complete transport van en naar de Filipijnen. Alles wordt door ons in goede banen geleid. Vanaf het allereerste bestelmoment tot aan de uiteindelijke levering op de plaats van bestemming. En ook na de levering kunt u bij ons terecht mochten er nog vragen zijn.

  • Cebu
  • Manila

Kenmerken van het land de Filipijnen

We zijn in Manila zeer actief met het verzorgen van webshop leveringen en online sales. In die stad bevindt zich ook het hoofdkantoor van onze agent. Schakel ons in en profiteer van alles wat wij u te bieden hebben als wereldwijd expediteur. Zowel voor ons als voor u is het een groot voordeel dat onze agenten goed op de hoogte zijn van wat er speelt in de lokale markt. Hierdoor maken zij gemakkelijk goede en duidelijke afspraken met lokale leveranciers. Ontdek bij Ritra Cargo ook onze ‘Value added’ logistics; hangend vervoer, gesorteerd laden, een pick&pack service, labeling, palettiseren en het sealen van exportzendingen maken daar onderdeel van uit.

Neem contact met mij op

Logistieke diensten op de Filipijnen

Met Ritra Cargo regelt u alle logistieke zaken die met het transport van goederen van en naar de Filipijnen te maken hebben. Wij bieden daarbij een compleet pakket aan dienstverlening. Zo hebben we veel ervaring op het gebied van LCL, FCL, groupage, sea/air service, buyer consolidation en crosstrade. Met crosstrade zorgen we voor de directe verscheping naar diverse landen en gebieden. Dat kan bijvoorbeeld naar de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Australië, Zuid-Afrika of Zuid-Amerika zijn. Als belangrijke schakel tussen opdrachtgevers en vervoerders weten we daarnaast ook veel over zaken als de complete douaneafwikkeling, fysieke distributie, supply chain management en warehousing.

Importeren uit de Filipijnen

Bij het goederen importeren uit de Filipijnen krijgt iedereen op een bepaald moment te maken met transport en alles daaromheen. Met een ervaren expediteur Filipijnen wordt u veel werk uit handen genomen. Wij regelen alles en u krijgt van ons een professioneel advies, zoals over de meest efficiënte routes en methodes wanneer u wilt importeren uit de Filipijnen. Ook alle handelingen en documentatie die nodig zijn om probleemloos producten uit dit land te kunnen importeren (zoals de douaneaangifte bij uw importen) nemen wij probleemloos voor onze rekening.

Luchtvracht van en naar de Filipijnen

Ook bij luchtvracht vanuit de Filipijnen is het prettig als u weet dat u op een ervaren expediteur als Ritra Cargo kunt vertrouwen. Regelmatig veranderen de schema’s en transittijden en toch lukt het ons keer op keer om de juiste en meest betrouwbare vluchten voor uw zending te vinden. Natuurlijk stellen we daarbij uw wensen centraal en stellen direct een uitgebreid dienstenpakket op maat voor u samen.

Zeevracht van en naar de Filipijnen

Wij organiseren het vervoer van uw zeevrachten wereldwijd, dus ook als u wilt importeren uit de Filipijnen of wilt exporteren naar dit land. Vertrouw daarbij op ons zeer ervaren en gemotiveerde team. Alles wordt probleemloos geregeld want ons team beschikt over vergaande kennis van de juiste routes en wegen. Het digitaal volgen van uw zendingen is bij ons ook mogelijk. Zo heeft u altijd de actuele zendingsinformatie binnen handbereik.

Kies voor Ritra Cargo als u op zoek bent naar een expediteur Filipijnen of vraag als u meer wilt weten aanvullende informatie op over onze logistieke diensten. Neem daarvoor geheel vrijblijvend contact op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Ter Stal expediteur Ritra Cargo
Scotch & Soda expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo No Excess
Expediteur Ritra Cargo America Today
Protest expediteur Ritra Cargo
Swiss Sense expediteur Ritra Cargo
Chat with us