+31 (0)10 76 71 000
Select language

Expediteur India

De specialist in transport India

Ritra Cargo is in meer dan 42 landen wereldwijd actief. Ook in India beschikken we over een betrouwbaar agentschap waar we intensief mee samenwerken. Al sinds 1996 is dit exclusieve agentschap onze lokale partner voor zee- en luchtvracht. Onze samenwerking is ICT-gedreven en er vindt dan ook data-uitwisseling plaats per EDI.

We beschikken over 9 vestigingen in alle belangrijke haven- en productieplaatsen zoals in onder meer Delhi, Mumbai en Chennai. Bij ons zorgt uw persoonlijke aanspreekpunt binnen Ritra Cargo voor het regelen van het complete transport van India naar de eindbestemming. Van uw ordermoment en het aanbieden van het voor u geschikte transportschema tot en met de finale levering op de eindbestemming. Zo weet u zeker dat uw zending probleemloos op de eindbestemming aankomt.

  • Kolkata
  • Bangalore
  • Chennai
  • Tuticorin
  • Cochin
  • Tirupur
  • Jodphur
  • Achmedabhad
  • New Delhi
  • Mumbai

Kenmerken van het land India

Als expediteur India hebben we bewust gekozen voor een samenwerking met een betrouwbaar lokaal agentschap. Zij beschikken op alle belangrijke plaatsen over eigen kantoren en kunnen ook op het gebied van dienstverlening breed worden ingezet. Daarnaast zijn zij uitstekend bekend met diverse lokale leveranciers. Het is via ons agentschap mogelijk om via één loket zowel uw zee- als luchtvrachtzendingen te boeken. We verzorgen de wekelijkse groupage in eigen beheer. ‘Value added’ logistics zoals onder andere pick&pack, kwaliteitscontroles, labeling, hangend vervoer, gesorteerd laden, palettiseren en sealen van exportzendingen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Dat soort zaken bieden wij samen met onze partners aan u aan.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Logistieke diensten India

Op het gebied van onze logistieke diensten in India is heel veel mogelijk. Als expediteur bieden wij u een compleet pakket aan dienstverlening, wanneer u goederen wilt importeren uit India. U kunt bij ons terecht voor onder andere export, crosstrade (de directe verscheping naar onder andere Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika), FCL en groupage. Heeft u zeevracht of luchtvracht nodig? Waar uw specifieke opdracht ook om vraagt: Ritra Cargo is zó veel meer dan alleen een schakel tussen u als opdrachtgever en de vervoerder. We hebben op het gebied van supply chain management, complete douaneafwikkeling, value added logistics, fysieke distributie en warehousing ook veel kennis en ervaring in huis.

Importeren uit India

Gaat u producten uit India importeren, dan krijgt u natuurlijk ook te maken met transport. Een expediteur India is dan precies wat u nodig heeft. Ritra Cargo kan u, als expediteur India, op elk vlak ontzorgen en geeft een deskundig advies over wat voor uw bedrijf de meest efficiënte route en methode zijn. Een expediteur regelt in principe alles voor u en verzorgt onder andere alle handelingen en documentatie die nodig zijn voor het zorgeloos importeren uit India. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan de douaneaangifte van uw importen.

Zeevracht vanuit India

Ritra Cargo organiseert het vervoer van uw wereldwijde zeevrachten, dus ook het importeren uit India valt daaronder. We beschikken over een gemotiveerd team dat de juiste wegen en routes kent. Zij zorgen ervoor dat u altijd up-to-date bent van de status van uw zendingen die u stuk voor stuk ook digitaal kunt volgen. Dankzij onze expertise, de altijd adequate behandeling en onze accurate informatievoorziening, behoudt u altijd het overzicht. Zo weet u zeker dat u aan de gestelde leverafspraken die u gemaakt heeft met uw eindontvangers kunt voldoen.

 

Luchtvracht vanuit India

Heeft u vervoer door de lucht nodig? Ook dan schakelt u Ritra Cargo in. Onze kennis van de steeds wijzigende schema’s en transittijden is uitmuntend en we komen altijd met de best passende en meest betrouwbare vluchten. Hierbij staat de wens van u als opdrachtgever centraal en stellen wij een dienstenpakket op maat voor u samen. U krijgt één accountmanager toegewezen voor het complete logistieke traject en als u dat wenst, worden orders alleen na akkoord van de opdrachtgever verscheept. Aanbiedingen onder voorbehoud zijn bij ons niet bekend, want bij ons geldt de regel: afspraak is afspraak.

 

Wilt u meer weten over onze logistieke diensten of wilt u ons direct inschakelen als expediteur India?

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Dille & Kamilli expediteur Ritra Cargo
G-Star RAW expediteur Ritra Cargo
Burkely expediteur Ritra Cargo
Deventrade expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
Diamond Spectrum expediteur Ritra Cargo
Protest expediteur Ritra Cargo
Holland House Fashion expediteur Ritra Cargo
Dacapo expediteur Ritra Cargo
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.