+31 (0)10 76 71 000
Select language

Handel met Indonesië?

Bel Ritra Cargo +31 (0)10 76 71 000

Expediteur Indonesië

De specialist in zakelijk transport Indonesië

Ritra Cargo is als wereldwijd expediteur werkzaam in meer dan 42 landen. In Indonesië beschikken we over een eigen kantorennetwerk . Dit netwerk bestaat uit zeven vestigingen en lokaal bieden we diverse soorten value added services zoals opslag, distributie of het gesorteerd inladen van zee- en luchtvracht. De basis voor onze vergaande samenwerking is ICT. Er vindt data-uitwisseling per EDI plaats en we maken gebruik van online PO management.

Wij regelen een persoonlijk aanspreekpunt voor u die het complete transport van en naar Indonesië voor u uit handen neemt. Of dat nu gaat om het bestelmoment, het aanbieden van het voor u geschikte transportschema of de finale levering op de eindbestemming: alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd.

  • Medan
  • Solo
  • Denpasar, Bali
  • Yokyakarta
  • Bandung
  • Semarang
  • Surabaya
  • Jakarta

Het land Indonesië: de kenmerken

Als expediteur Indonesië staan wij bekend als betrouwbare partner met uitgebreid kantorennetwerk. Met dit kantorennetwerk zijn wij op alle belangrijke en strategische plaatsen vertegenwoordigden dus breed inzetbaar. Het voordeel is dat we ook vaak goed bekend zijn met diverse lokale leveranciers. Boek daarom via ons via één loket al uw zee- en luchtvrachtzendingen. Daarnaast kunt u gebruik maken van ‘Value added’ logistics zoals een pick&pack service, hangend vervoer, gesorteerd laden, labeling, palettiseren en het sealen van exportzendingen.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Logistieke diensten Indonesië

Wilt u meer weten over onze logistieke diensten in Indonesië? We bieden een compleet pakket aan dienstverlening aan op het moment dat u goederen wilt importeren uit Indonesië. LCL, FCL, groupage en buyer consolidation: het zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen. Crosstrade is ook mogelijk waarbij we zorgen voor de directe verscheping naar landen en gebieden als Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. En ook voor sea/air service bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn zó veel meer dan alleen een schakel tussen opdrachtgevers en vervoerders. Dat is heel goed te zien aan de ervaring die we hebben op uiteenlopende gebieden zoals supply chain management, de complete douaneafwikkeling, fysieke distributie en warehousing.

Importeren uit Indonesië

Aan het producten importeren uit Indonesië is transport onlosmakelijk verbonden. U kunt een expediteur Indonesië op zo’n moment erg goed gebruiken. Ritra Cargo haalt u bergen werk uit handen en geeft een deskundig advies over de meest efficiënte route en methodes. Wat er ook moet gebeuren: wij regelen het voor u. We verzorgen bijvoorbeeld alle handelingen en documentatie die nodig zijn om zorgeloos te kunnen importeren uit Indonesië. Denk daarbij aan de douaneaangifte van uw importen.

Luchtvracht Indonesië

Ook als vervoer door de lucht noodzakelijk is, kiest u voor Ritra Cargo als expediteur Indonesië. Op elk moment van de dag zijn we op de hoogte van de altijd maar weer wijzigende schema’s en transittijden. U krijgt daardoor altijd de best passende en meest betrouwbare vluchten voor uw zendingen. Uw wensen staan bij ons centraal zodat u altijd een dienstenpakket op maat van ons krijgt. Bij ons geldt de regel: afspraak is afspraak dus wij kennen dan ook geen aanbiedingen onder voorbehoud. Wat daarnaast ook prettig is, is dat u altijd contact heeft met uw eigen contactpersoon binnen Ritra Cargo.

Zeevracht Indonesië

Omdat we ons bezighouden met het vervoer van wereldwijde zeevrachten, hoort daar natuurlijk ook zeevracht van en naar Indonesië bij. Ritra Cargo beschikt als expediteur Indonesië over een gemotiveerd team dat de juiste wegen en routes kent. Zo bent u altijd up-to-date met betrekking tot de status van uw zendingen die stuk voor stuk digitaal te volgen zijn. U behoudt continu het overzicht dankzij onze vergaande expertise, een zeer accurate informatievoorziening en een altijd adequate behandeling. Elke leverafspraak die u met uw eindontvangers gemaakt heeft, kunt u op die manier dan ook altijd nakomen.

Wilt u meer weten over onze logistieke diensten of wilt u ons direct inschakelen als expediteur Indonesië?

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Ter Stal expediteur Ritra Cargo
Scotch & Soda expediteur Ritra Cargo
Troubadour expediteur Ritra Cargo
WF Light wereldwijd expediteur Ritra Cargo
G-Star RAW
Dille & Kamilli expediteur Ritra Cargo
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.