+31 (0)10 76 71 000
Select language

Expediteur Japan

Dé specialist in transport Japan: luchtvracht en zeevracht

Ritra Cargo is in meer dan 42 landen wereldwijd actief. Ook in Japan hebben wij een betrouwbaar agentschap waarmee wij intensief samenwerken voor wat betreft transport van en naar dit land. Wanneer u kiest voor Ritra Cargo krijgt u van ons een persoonlijk aanspreekpunt toegewezen. Uw persoonlijke aanspreekpunt binnen Ritra Cargo regelt met hen uw transport van A tot Z. Zo kunt u er gerust op zijn dat uw goederen zorgeloos op de eindbestemming aankomen.

  • Tokyo

Vestiging in Japan

Voor transport Japan kunt u bij Ritra Cargo kiezen tussen goederenvervoer per schip of per vliegtuig. Dit regelen wij vanuit ons zeevracht kantoor in Rotterdam of ons luchtvrachtkantoor in Amsterdam. Samen met onze agent in Tokyo wordt al uw transport door ons georganiseerd. Bovendien krijgt u in Nederland een persoonlijk aanspreekpunt die u onder meer helpt bij het kiezen van het meest geschikte transportschema en u altijd up-to-date houdt. Zo weet u altijd waar uw goederen zich bevinden. Wel zo prettig.

Kenmerken transport Japan

Dankzij onze jarenlange ervaring in transport van en naar Japan zijn wij uitgegroeid tot dé expediteur die in Japan alles voor u kan betekenen. Een betrouwbaar agentschap was daarbij een belangrijke eerste stap. Het agentschap waarmee wij in Japan samenwerken heeft een vestiging in Tokyo. Onze agent in Japan is breed inzetbaar zodat u alles vanuit één loket kunt boeken. Van zeevracht tot luchtvracht. Zo blijft het logistieke proces voor u overzichtelijk!

Voor transport Japan bieden wij meerdere aanvullende services aan. Zo kunt u kiezen voor verschillende ‘Value added’ logistics. Denk hierbij onder andere aan gesorteerd inladen, packaging, palletiseren, labelen en herverpakken van goederen. Daarnaast kunt u bij Ritra Cargo ook terecht voor complete douaneafwikkeling, FCL, groupage én warehousing. Tot slot behoort fysieke distributie in Japan ook tot de mogelijkheden. Onder fysieke distributie wordt onder meer crossdocking, controle/sortering, opslag, en distributie verstaan. Voor een totaaloplossing op het gebied van transport bent u bij Ritra Cargo, expediteur Japan, aan het juiste adres!

Logistieke diensten transport Japan

Ritra Cargo biedt een compleet pakket aan logistieke dienstverlening. Wij kunnen u helpen op het gebied van import, export en ook crosstrade. Wilt u goederen per zeevracht of luchtvracht vervoeren? Geen probleem! Wij geven u advies op maat. Wij zijn dus uw totaalpartner op het gebied van logistiek en meer dan alleen een schakel tussen u als opdrachtgever en de vervoerder. Ook hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van supply chain management, complete douaneafwikkeling, value added logistics, fysieke distributie en warehousing. Waar mogen wij u mee helpen?

Neem contact met mij op

Exporteren naar Japan

Bij het exporteren van producten krijgt u vanzelfsprekend te maken met transport. U wilt dan natuurlijk kunnen vertrouwen op een ervaren expediteur. Ritra Cargo is uw partner voor exporteren Japan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren wat voor uw bedrijf de meest efficiënte transport route en methode is. Daarnaast zorgt Ritra Cargo ook voor de benodigde douane documentatie. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de uitklaringsdocumentatie die u nodig heeft bij het exporteren.

Vanuit Nederland vervoeren wij onder meer verpakte geneesmiddelen, medische instrumenten en materialen voor foto laboratoria. Ritra Cargo is dus uw aangewezen partij bij exporteren Japan!

Importeren vanuit Japan

Vanuit Japan kunt u ook goederen naar Nederland importeren. Ritra Cargo kan veel verschillende transporten voor u organiseren. Vanuit Japan verzorgen wij voornamelijk transport van industriële printers, video opname apparatuur en auto-onderdelen.

Zeevracht Japan

Voor zeevracht Japan gebruikt Ritra Cargo de beste vaarroutes. Daarmee vervoeren wij al uw goederen snel en efficiënt over zee. Wij zorgen voor accurate informatievoorziening bij zeevracht Japan zodat u altijd up-to-date bent over de status van uw zendingen. Zo bent u altijd in staat om aan de gestelde leverafspraken met uw eindontvangers te kunnen voldoen. Wel zo makkelijk.

Luchtvracht Japan

Naast zeevracht is Ritra Cargo ook uw ervaren expediteur op het gebied van luchtvracht Japan. Vliegschema’s en transittijden veranderen steeds. Gelukkig hebben wij vergaande kennis zodat wij u altijd de best passende en meest betrouwbare vluchten kunnen aanbieden. Zo kunt u er gerust op zijn dat uw luchtvracht op tijd in Japan of in Nederland aankomt. Bovendien helpt uw contactpersoon bij het hele logistieke traject.

Meer weten over goederenvervoer van en naar Japan

Ritra Cargo is dé expediteur op het gebied van goederenvervoer van en naar Japan. Wilt u meer weten over onze logistieke dienstverlening of over de kosten van transport van of naar Japan? Neem dan contact met ons op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Expediteur Ritra Cargo Ter Stal
Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
Expediteur Ritra Cargo No Excess
Expediteur Ritra Cargo America Today
Expediteur Ritra Cargo Garcia
Expediteur Ritra Cargo Protest
Chat with us