+31 (0)10 76 71 000
Select language

Expediteur Maleisië

Dé specialist in transport Maleisië: luchtvracht en zeevracht

Ritra Cargo is in meer dan 42 landen wereldwijd actief. Wij kunnen u dan ook perfect ondersteunen bij transport van en naar Maleisië. Ook in dit Aziatische land werken wij intensief samen met een betrouwbaar agentschap. Wanneer u kiest voor Ritra Cargo krijgt u van ons een persoonlijk aanspreekpunt toegewezen. Uw persoonlijke aanspreekpunt binnen Ritra Cargo regelt met het agentschap in Maleisië uw transport van A tot Z. Zo kunt u er gerust op zijn dat uw zending zorgeloos op de eindbestemming aankomt.

  • Penang
  • Port Kelang

Vestigingen in Maleisië

Voor transport Maleisië kunt u bij Ritra Cargo kiezen tussen goederenvervoer per schip of per vliegtuig. Uiteraard kijken wij welke transportmethode het beste aansluit bij uw situatie. Dit regelen wij vanuit ons zeevracht kantoor in Rotterdam of ons luchtvrachtkantoor in Amsterdam. Samen met onze agenten in Port Kelang en Penang wordt al uw transport door ons georganiseerd.

Kenmerken transport Maleisië

Dankzij onze jarenlange ervaring in transport van en naar Maleisië zijn wij uitgegroeid tot dé expediteur die in Maleisië alles voor u kan betekenen. Een betrouwbaar agentschap was daarbij een belangrijke eerste stap. Het agentschap waarmee wij in Maleisië samenwerken heeft vestigingen in Port Kelang en Penang. Onze agent in Maleisië is breed inzetbaar zodat u alles vanuit één loket kunt boeken. Van zeevracht tot luchtvracht. Fijn, want zo blijft het logistieke proces voor u overzichtelijk!

Voor transport Maleisië bieden wij meerdere aanvullende services. Zo kunt u kiezen voor verschillende ‘Value added’ logistics. Denk hierbij onder andere aan gesorteerd inladen, packaging, palletiseren, labelen en herverpakken van goederen. Daarnaast kunt u bij Ritra Cargo ook terecht voor de complete douaneafwikkeling, FCL, groupage én warehousing. Tot slot behoort fysieke distributie in Maleisië ook tot de mogelijkheden. Onder fysieke distributie wordt onder meer crossdocking, controle/sortering, opslag, en distributie verstaan. Voor een totaaloplossing op het gebied van transport bent u bij Ritra Cargo, expediteur Maleisië, aan het juiste adres!

Logistieke diensten transport Maleisië

Ritra Cargo biedt voor transport Maleisië een compleet pakket aan logistieke dienstverlening. Wij kunnen u helpen op het gebied van import, export en ook crosstrade. Wilt u goederen per zeevracht of luchtvracht vervoeren? Geen probleem! Wij geven u altijd advies op maat. Wij zijn dus uw partner op het gebied van logistiek en meer dan alleen een schakel tussen u als opdrachtgever en de vervoerder. Ook hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van supply chain management, complete douaneafwikkeling, value added logistics, fysieke distributie en warehousing. Waar mogen wij u mee helpen?

Neem contact met mij op

Exporteren naar Maleisië

Bij het exporteren van producten krijgt u vanzelfsprekend te maken met transport. U moet dan nog de keuze maken of dit per zeevracht of per luchtvracht moet verlopen. Ritra Cargo is uw totaalpartner voor transport Maleisië. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren wat voor uw bedrijf de meest efficiënte transport route en methode is. Daarnaast zorgt Ritra Cargo ook voor de benodigde douane documentatie. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de uitklaringsdocumentatie die u nodig heeft bij het exporteren.

Vanuit Nederland vervoeren wij onder meer onderdelen van vliegtuigen, geïntegreerde schakelingen en computers. Ritra Cargo is dus uw aangewezen partij bij exporteren Maleisië!

Importeren vanuit Maleisië

Vanuit Maleisië kunt u ook goederen naar Nederland importeren. Ritra Cargo kan veel verschillende transporten voor u organiseren. Vanuit Maleisië verzorgen wij voornamelijk transport van machineonderdelen, geïntegreerde schakelingen en computers.

Zeevracht Maleisië

Voor zeevracht Maleisië gebruikt Ritra Cargo uitsluitend de beste en meest efficiënte vaarroutes. Daarmee vervoeren wij al uw goederen snel over zee. Bij zeevracht Maleisië zorgen wij voor accurate informatievoorziening zodat u altijd up-to-date bent over de status van uw zendingen. Wel zo fijn want op die manier weet u zeker dat u altijd in staat bent om aan de gestelde leverafspraken met uw eindontvangers te kunnen voldoen.

Luchtvracht Maleisië

Naast zeevracht is Ritra Cargo ook uw ervaren expediteur op het gebied van luchtvracht Maleisië. Wij hebben vergaande kennis zodat wij u altijd de best passende en meest betrouwbare vluchten kunnen aanbieden. Zo komt u niet voor verassingen te staan en kunt u er gerust op zijn dat uw luchtvracht op tijd in Maleisië of in Nederland aankomt. Uw contactpersoon binnen Ritra helpt bij het hele logistieke traject.

 

Meer weten over goederenvervoer van en naar Maleisië

Ritra Cargo is dé expediteur op het gebied van goederenvervoer van en naar Maleisië. Wilt u meer weten over onze logistieke dienstverlening of over de kosten van transport naar Maleisië? Neem dan contact met ons op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Expediteur Ritra Cargo Dacapo Stainless
Expediteur Ritra Cargo G-star RAW
Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
Expediteur Ritra Cargo Protest
Deventrade expediteur Ritra Cargo
Chat with us