+31 (0)10 76 71 000
Select language

Handel met Myanmar?

Bel Ritra Cargo 010 76 71 000

Expediteur Myanmar

De specialist in transport Myanmar

Ritra Cargo is een logistiek dienstverlener die wereldwijd actief is. We zijn werkzaam in meer dan 42 landen en in Myanmar worden we vertegenwoordigd door een betrouwbaar agentschap. Dit agentschap wordt geleid door Europees management en we werken al geruime tijd exclusief samen met deze partner. Daarbij staat met name onze ICT-gedreven samenwerking centraal. Zo vindt er data-uitwisseling per EDI plaats en maken we slim gebruik van online PO management.

De hoofdvestiging van ons agentschap bevindt zich in Yangon. In zowel Myanmar als bij ons in Nederland werken we met een persoonlijk aanspreekpunt die uw complete transport van en naar Myanmar in goede banen leidt. Van het allereerste bestelmoment tot de finale levering op de eindbestemming: u kunt er zeker van zijn dat alles goed wordt verzorgd.

  • Yangon

Kenmerken van het land Myanmar

Om onze werkzaamheden als expediteur Myanmar goed te kunnen verrichten, werken we samen met een lokaal en betrouwbaar agentschap. Zij zijn gevestigd in de belangrijke en strategische stad Yangon, (Rangoon) en zijn bovendien op allerlei gebieden inzetbaar. Dankzij hun kennis van de lokale markt, zijn zij in staat om goede en duidelijke afspraken te maken met diverse lokale leveranciers. En dat komt de dienstverlening naar u ten goede. U beschikt bij ons over één loket voor al uw zee- en luchtvrachtzendingen. Ook kunt u profiteren van onze ‘Value added’ logistics voor uw producten, zoals hangend vervoer, gesorteerd laden, een pick&pack service, labeling, palettiseren en het sealen van zendingen.

Neem contact met mij op

Logistieke diensten Myanmar

Profiteer van ons complete pakket aan dienstverlening als u goederen wilt importeren uit Myanmar. U kunt bij ons terecht voor LCL, FCL, groupage, sea/air service en buyer consolidation. Daarnaast bieden wij crosstrade, waarbij we zorgen voor directe verscheping naar landen en gebieden als Australië, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. Ritra Cargo is meer dan alleen een schakel tussen opdrachtgevers en vervoerders. Kijk alleen al maar eens naar de ervaring die we als wereldwijd expediteur hebben opgebouwd op uiteenlopende vlakken: supply chain management, de complete douaneafwikkeling, fysieke distributie en warehousing.

Importeren uit Myanmar

Als u producten gaat importeren uit Myanmar dan is transport daar altijd onlosmakelijk mee verbonden. Het beschikken over een expediteur Myanmar is op zo’n moment natuurlijk noodzakelijk. Wij halen u veel werk uit handen en geven een professioneel advies over bijvoorbeeld de meest efficiënte route en methodes. Ook verzorgen we alle handelingen en documentatie die nodig zijn om zorgeloos producten te kunnen importeren uit Myanmar.

Luchtvracht Myanmar

Heeft u vervoer door de lucht nodig? Ook dan kiest u voor Ritra Cargo als expediteur Myanmar. We zijn continu op de hoogte van de steeds wijzigende schema’s en transittijden. We regelen daardoor altijd de best passende en meest betrouwbare vluchten voor u. Waarbij we uitgaan van úw wensen en u van een dienstenpakket op maat profiteert. Bij ons geldt afspraak is afspraak, dus aanbiedingen onder voorbehoud zult u bij ons niet tegenkomen. Wat ook door velen als prettig ervaren wordt, is dat u altijd contact heeft met uw eigen Ritra Cargo contactpersoon.

Zeevracht Myanmar

We houden ons bezig met het vervoer van wereldwijde zeevrachten en een land als Myanmar is daar natuurlijk ook onderdeel van. We beschikken als expediteur Myanmar over een gemotiveerd team dat de juiste routes en wegen kent. Zo bent u altijd op de hoogte van de status van uw zendingen die ook allemaal digitaal te volgen zijn. Ervaar ook onze vergaande expertise, zeer accurate informatievoorziening en adequate behandeling. Zo kunt u elke leverafspraak die u met uw eindontvangers gemaakt heeft keer op keer nakomen.

Wilt u ons inschakelen als expediteur Myanmar of wilt u eerst nog meer te weten komen over onze logistieke diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Ter Stal expediteur Ritra Cargo
Scotch & Soda expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo No Excess
Protest expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo America Today
G-Star RAW
Chat with us