+31 (0)10 76 71 000
Select language

Handel met Nieuw-Zeeland?

Bel Ritra Cargo +31 (0)10 76 71 000

Expediteur Nieuw-Zeeland

Transport Nieuw-Zeeland: luchtvracht en zeevracht

Ritra Cargo is in meer dan 42 landen wereldwijd actief. Ook in Nieuw-Zeeland hebben wij een betrouwbaar agentschap waarmee wij intensief samenwerken. Uw persoonlijke aanspreekpunt binnen Ritra Cargo regelt met hen uw transport van A tot Z. Zo kunt u er gerust op zijn dat uw goederen zorgeloos op de eindbestemming aankomen.

  • Wellington
  • Christchurch
  • Auckland

Vestigingen in Nieuw-Zeeland

Bij transport Nieuw-Zeeland kunt u bij Ritra Cargo voor goederenvervoer per schip of per vliegtuig kiezen. Dit regelen wij vanuit ons zeevracht kantoor in Rotterdam of ons luchtvrachtkantoor in Amsterdam. Samen met onze agenten in Christchurch, Wellington en Auckland wordt uw transport door ons georganiseerd. In Nederland krijgt u een persoonlijk aanspreekpunt. Uw aanspreekpunt zorgt voor het complete transport van of naar Nieuw-Zeeland. Ook helpt uw aanspreekpunt onder andere bij het aanbieden van het voor u meest geschikte transportschema. Voor een full service transportpakket bent u dus bij ons aan het juiste adres!

Neem contact met mij op

Kenmerken transport Nieuw-Zeeland

Ritra Cargo is een ervaren expediteur voor transport van en naar Nieuw-Zeeland. Voor ons is kwaliteit enorm belangrijk. Wij hebben daarom bewust gekozen voor een betrouwbaar agentschap met kantoren in drie belangrijke steden van Nieuw-Zeeland: Christchurch, Wellington en Auckland. Onze agent in Nieuw-Zeeland is breed inzetbaar op het gebied van goederenvervoer. Daarom kunt u via één loket zowel uw zee- als luchtvrachtzendingen boeken. Zeevracht en luchtvracht vanuit Nieuw-Zeeland is hier te boeken.
‘Value added’ logistics zoals onder andere gesorteerd inladen, packaging, palletiseren, labelen en herverpakken behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Ook kunt u bij Ritra Cargo terecht voor het fumigeren van uw containers en extra diensten zoals labelling, pick & pack en distributie binnen Nieuw-Zeeland.

Logistieke diensten transport Nieuw-Zeeland

Bij Ritra Cargo vindt u een compleet pakket aan logistieke dienstverlening. Voor import, export en crosstrade kunnen wij logistieke oplossingen bieden. Zeevracht of luchtvracht nodig? Wij geven u advies op maat. Ritra Cargo is meer dan alleen een schakel tussen u als opdrachtgever en vervoerder. Op het gebied van supply chain management, complete douaneafwikkeling, value added logistics, fysieke distributie en warehousing heeft Ritra Cargo veel ervaring.

Neem contact met mij op

Exporteren naar Nieuw-Zeeland

Bij het exporteren van producten en goederen krijgt u natuurlijk te maken met transport. Bij transport naar Nieuw-Zeeland wilt u dus een betrouwbare en ervaren expediteur inschakelen. Ritra Cargo adviseert u wat voor uw bedrijf de meest efficiënte transport route en methode is. Daarnaast zorgen wij als expediteur ook voor de benodigde douane documentatie. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de uitklaringsdocumentatie die u nodig heeft bij het exporteren. Voorbeelden van goederen die wij vanuit Nederland naar Nieuw-Zeeland vervoeren zijn trucks en industriële voedselbereidingsmachines. Ritra Cargo is dus de aangewezen partij bij exporteren Nieuw-Zeeland!

Importeren vanuit Nieuw-Zeeland

Vanuit Nieuw-Zeeland kunt u natuurlijk ook goederen naar Nederland importeren. De Nederlandse markt is over het algemeen zeer geïnteresseerd in gezaagd hout vanuit Nieuw-Zeeland. Wij kunnen deze goederen dan ook voor u vervoeren. Daarnaast vervoeren wij ook Caseïne vanuit Nieuw-Zeeland naar Nederland. Dit is een dierlijk eiwit dat in melkproducten voorkomt.

Zeevracht Nieuw-Zeeland

Bij zeevracht, van en naar Nieuw-Zeeland, kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring en de beste vaarroutes. Snel en efficiënt vervoeren wij uw goederen over zee. Dankzij onze expertise en accurate informatievoorziening bij zeevracht bent u altijd up-to-date over de status van uw zendingen. Dit stelt u in staat om aan de gestelde leverafspraken met eindontvangers te kunnen voldoen.

Luchtvracht Nieuw-Zeeland

Ritra Cargo is een ervaren expediteur op het gebied van luchtvracht Nieuw-Zeeland. Wij beschikken namelijk over vergaande kennis van de steeds wijzigende vliegschema’s en transittijden. Zo kunnen wij altijd de best passende en meest betrouwbare vluchten aanbieden. Zo kunt u er gerust op zijn dat uw luchtvracht op tijd in Nieuw-Zeeland of in Nederland aankomt. Hierbij krijgt u één contactpersoon toegewezen die u bij het complete logistieke traject kan helpen.

 

Meer weten over transport Nieuw-Zeeland

Ritra Cargo is dé expediteur op het gebied van goederenvervoer van en naar Nieuw-Zeeland. Wilt u meer weten over onze logistieke dienstverlening of over de kosten van transport Nieuw-Zeeland? Neem dan contact met ons op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Ter Stal expediteur Ritra Cargo
Garcia expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo America Today
No Excess expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
Protest expediteur Ritra Cargo
Chat with us