+31 (0)10 76 71 000
Select language

Handel met Pakistan?

Bel Ritra Cargo 010 76 71 000

Expediteur Pakistan

De specialist in transport Pakistan

Als u op zoek bent naar een expediteur Pakistan, dan is Ritra Cargo een verstandige keuze. Wij zijn als logistiek dienstverlener wereldwijd in meer dan 42 landen actief. Door gebruik te maken van betrouwbare lokale agentschappen, zijn we in staat om in elk gebied de gewenste service te leveren. Al sinds 1998 werken we naar alle tevredenheid exclusief samen met deze agent.. Zo verzorgen zij alle modaliteiten in eigen beheer. Het inladen van zee- en luchtvracht in Pakistan kunnen wij prima voor u verzorgen, zeker met behulp van de vergaande ICT-gedreven samenwerking. Denk daarbij aan zaken als data-uitwisseling per EDI en online PO management.

Binnen Ritra Cargo beschikt u over een persoonlijk aanspreekpunt voor het complete transport van Pakistan naar de eindbestemming. U kunt er op vertrouwen dat alles goed geregeld wordt. Vanaf het allereerste bestelmoment tot aan de uiteindelijke levering op de plaats van bestemming.

  • Sialkot
  • Islamabad
  • Karachi

Kenmerken van het land Pakistan

Een expediteur Pakistan moet natuurlijk overal en altijd goed en betrouwbaar werk kunnen leveren. Daarom kiezen wij bewust voor een langdurige en exclusieve samenwerking met onze partner. Zij beschikken over vestigingen op drie strategische plekken in Pakistan en zijn op meerdere gebieden inzetbaar. Er is veel kennis van de lokale markt zodat er gemakkelijk goede en duidelijke afspraken met de lokale leveranciers gemaakt kunnen worden. Maak ook kennis met onze ‘Value added’ logistics wat bestaat uit onder andere hangend vervoer, gesorteerd laden, een pick&pack service, labeling, palettiseren en het sealen van exportzendingen.

Neem contact met mij op

Logistieke diensten Pakistan

U kunt bij ons terecht voor alle logistieke zaken die met het transport van goederen van en naar Pakistan te maken hebben. Laat u ons uw goederen importeren uit Pakistan, dan heeft u een compleet pakket van dienstverlening tot uw beschikking. Die diensten bestaan uit bijvoorbeeld LCL, FCL, groupage, sea/air service, buyer consolidation en crosstrade. Dat laatste houdt in dat we zorgen voor de directe verscheping naar diverse landen en gebieden zoals Australië, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. We doen meer dan alleen optreden als een belangrijke schakel tussen opdrachtgevers en vervoerders. We hebben als expediteur namelijk ook veel kennis van zaken op het gebied van supply chain management, de complete douaneafwikkeling, fysieke distributie en warehousing.

Importeren uit Pakistan

Wie goederen wil importeren uit Pakistan krijgt vroeg of laat te maken met transport. Met een ervaren expediteur Pakistan wordt u gelukkig veel werk uit handen genomen. En weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. U krijgt van ons een professioneel advies over de meest efficiënte routes en methodes. Daarnaast verzorgen we alle handelingen en documentatie die nodig zijn om probleemloos producten uit Pakistan te kunnen importeren. Het doen van een douaneaangifte bij uw importen is daar bijvoorbeeld een onderdeel van.

Luchtvracht vanuit Pakistan

Voor vervoer door de lucht komt ook de kennis en expertise van Ritra Cargo als expediteur Pakistan goed van pas. Ook al wijzigen de schema’s en transittijden regelmatig, wij houden ze voor u in de gaten om op elk gewenst moment de juiste en meest betrouwbare vluchten te vinden. Uw wensen zijn daarbij ons uitgangspunt en u profiteert bij Ritra Cargo van een dienstenpakket op maat.

Zeevracht vanuit Pakistan

Bij importeren uit Pakistan kunnen ook wereldwijde zeevrachten nodig zijn. We beschikken ook op dat gebied over een zeer ervaren en gemotiveerd team. Met kennis van de juiste routes en wegen, precies zoals u van een expediteur Pakistan mag verwachten. U heeft de mogelijkheid om uw zendingen digitaal te volgen. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele status. Kies voor onze expertise op het gebied van zeevracht en u zult versteld staan van de duidelijke en accurate informatievoorziening en van de manier waarop wij adequaat te werk gaan.

Schakel Ritra Cargo in als expediteur Pakistan of vraag eerst nog aanvullende informatie op over onze logistieke diensten.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Expediteur Ritra Cargo Protest
Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
Deventrade expediteur Ritra Cargo
Holland House Fashion expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo State of Football
Expediteur Ritra Cargo No Excess
Chat with us