+31 (0)10 76 71 000
Select language

Handel met Taiwan?

Bel Ritra Cargo 010 76 71 000

Expediteur Taiwan

De specialist in transport Taiwan

Als u een professionele expediteur Taiwan zoekt, dan is Ritra Cargo een goede keuze. U vindt ons als wereldwijd expediteur terug in meer dan 42 landen. Met behulp van betrouwbare lokale agentschappen, leveren we keer op keer de allerbeste service. Ons agentschap in Taiwan staat onder leiding van Europees management. We werken inmiddels al ruim 15 jaar naar alle tevredenheid samen. Daarbij zijn we trots op onze ICT-gedreven samenwerking met als speerpunten data-uitwisseling per EDI en online PO management.

Profiteer met Ritra Cargo van een persoonlijk aanspreekpunt voor het complete transport van en naar Taiwan. Vanaf het allereerste bestelmoment tot aan de uiteindelijke levering op de plaats van bestemming: u kunt er op vertrouwen dat we alles uitstekend regelen.

  • Keelung
  • Kaohsiuing
  • Taipei

Kenmerken van het land Taiwan

Als expediteur Taiwan is het belangrijk om overal en altijd goed werk te leveren. Onze jarenlange samenwerking met ons agentschap is dan ook een bewuste keuze. Met vestigingen op vier strategische plekken in Taiwan zijn zij op uiteenlopende gebieden inzetbaar. De hoofdvestiging bevindt zich in Taipei. Daarnaast zijn er kantoren in Keelung, Kaohsiung en Taichung. Zo beschikken we over veel kennis van de lokale markt en kunnen we sneller goede afspraken met de lokale leveranciers maken. Dit komt de dienstverlening richting u natuurlijk ten goede, zeker als u wilt importeren uit Taiwan. Profiteer verder van onze ‘Value added’ logistics zoals een pick&pack service, labeling, hangend vervoer, gesorteerd laden, palettiseren en het sealen van exportzendingen.

Neem contact met mij op

Logistieke diensten Taiwan

Wij regelen alle logistieke zaken die met het transport van goederen van en naar Taiwan te maken hebben. Als wij uw goederen importeren uit Taiwan, krijgt u een compleet pakket aan dienstverlening. LCL, FCL, groupage, sea/air service en buyer consolidation: het zijn de zaken waar we goed in zijn en veel ervaring mee hebben. We verzorgen wekelijks directe consolidatie in eigen beheer vanuit alle havenplaatsen. De groupage-containers worden in Taiwan met multi-stops in de betreffende havens geladen. We zien onszelf als een belangrijke schakel tussen opdrachtgevers en vervoerders, maar weten ook dat we meer dan dat zijn. Kijk alleen al maar eens naar onze kennis van zaken op het gebied van supply chain management, de complete douaneafwikkeling, fysieke distributie en warehousing.

 

Importeren uit Taiwan

Bij het importeren van goederen uit Taiwan komt altijd ook het transport kijken. Wij nemen u daarbij veel werk uit handen en u kunt erop vertrouwen dat alles goed geregeld wordt. We geven u een professioneel advies, onder andere over de meest efficiënte routes en methodes. De handelingen en documentatie die nodig zijn om probleemloos producten uit Taiwan te kunnen importeren? Ook dat regelen we voor u.

Luchtvracht Taiwan

Ook bij luchtvracht kunt u bouwen op de kennis en expertise van Ritra Cargo als expediteur Taiwan. Het komt vaak voor dat de schema’s en transittijden veranderen, maar wij houden alles perfect voor u in de gaten zodat we op elk gewenst moment de juiste en meest betrouwbare vluchten kunnen vinden. Uw wensen staan daarbij centraal waarbij u keer op keer profiteert van een dienstenpakket op maat.

Zeevracht Taiwan

Wij organiseren het vervoer van uw zeevrachten wereldwijd, dus ook wanneer u wilt importeren uit Taiwan of wilt exporteren naar dit land. We hebben de beschikking over een zeer ervaren en gemotiveerd team. Zij kennen de juiste routes en wegen, iets wat u van een expediteur Taiwan natuurlijk ook mag verwachten. U kunt bij ons al uw zendingen ook digitaal volgen. Zo bent u tijdens het transport altijd op de hoogte van de actuele status van uw zendingen. Schakel onze kennis en ervaring op het gebied van zeevracht in en u zult versteld staan van het resultaat. Met een duidelijke en accurate informatievoorziening en een adequate manier van werken.

Schakel ook Ritra Cargo in als uw expediteur Taiwan of vraag eerst nog extra informatie aan over onze logistieke diensten. Neem daarvoor geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Expediteur Ritra Cargo Protest
Expediteur Ritra Cargo Dacapo Stainless
Expediteur Ritra Cargo No Excess
Expediteur Ritra Cargo America Today
Dexxon wereldwijd expediteur Ritra Cargo
Deventrade expediteur Ritra Cargo
Chat with us