+31 (0)10 76 71 000
Select language

Expediteur Thailand

De specialist in transport Thailand

Heeft u producten gekocht in Thailand of juist verkocht aan een afnemer in Thailand, dan is een expediteur Thailand geen overbodige luxe. Door te kiezen voor logistieke dienstverlener Ritra Cargo, weet u zeker dat alles omtrent uw zending goed geregeld wordt. Wij zijn actief in meer dan 42 landen wereldwijd en maken op elke plek gebruik van zeer betrouwbare lokale agentschappen. Ook met onze agent in Thailand werken wij al jaren tot volle tevredenheid. Laat ons u van dienst zijn met zee- en luchtvracht van en naar Thailand. Onze samenwerking is grotendeels ICT-gedreven. Zo maken we gebruik van data-uitwisseling per EDI en ook online PO management is een belangrijk onderdeel van onze digitale service.

Wie kiest voor Ritra Cargo, heeft altijd de beschikking over een persoonlijk aanspreekpunt voor het complete transport van en naar Thailand. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Dat begint al bij het allereerste bestelmoment en gaat zelfs verder dan de uiteindelijke levering op de plaats van bestemming. Wij staan altijd tot uw beschikking, zowel voor, tijdens als na de levering.

  • Bangkok

Kenmerken van het land Thailand

We zijn in Bangkok actief met het verzorgen van online sales en webshop leveringen. Schakel daarom via ons, ons exclusieve agentschap in Thailand in en profiteer van alles wat wij u te bieden hebben. Groot voordeel is dat onze agent goed op de hoogte is van wat er speelt in de lokale markt. Hierdoor kunnen er gemakkelijk goede en duidelijke afspraken met lokale leveranciers worden gemaakt. Het hoofdkantoor van ons agentschap bevindt zich in Bangkok. Schakel Ritra Cargo in als uw expediteur en maak kennis met onze ‘Value added’ logistics. Dat bestaat onder meer uit hangend vervoer, gesorteerd laden, een pick&pack service, labeling, palettiseren en het sealen van exportzendingen.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Logistieke diensten Thailand

Kies voor Ritra Cargo voor alle logistieke zaken die met het transport van goederen van en naar Thailand te maken hebben. Wij kunnen uw goederen importeren uit Thailand en leveren aan u een compleet pakket aan dienstverlening. We beschikken over veel ervaring op het gebied van LCL, FCL, groupage, sea/air service, buyer consolidation en crosstrade. Dat laatste houdt in dat we voor de directe verscheping naar diverse landen en gebieden zorgen. Dat kan bijvoorbeeld naar Australië, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika of Zuid-Amerika zijn. We zijn een belangrijke schakel tussen opdrachtgevers en vervoerders en weten tegelijkertijd ook veel over zaken als supply chain management, de complete douaneafwikkeling, fysieke distributie en warehousing.

Importeren uit Thailand

Wie goederen wil importeren uit Thailand krijgt vroeg of laat te maken met transport en alles wat daarmee samenhangt. Een ervaren expediteur Thailand kan u dan veel werk uit handen nemen. Wij regelen alles en geven u een professioneel advies, onder andere over de meest efficiënte routes en methodes. Daarnaast nemen wij ook alle handelingen en documentatie die nodig zijn om probleemloos producten uit Thailand te kunnen importeren (zoals een douaneaangifte bij uw importen) voor onze rekening.

Luchtvracht vanuit Thailand

Ook bij luchtvracht is het handig als u kunt bouwen op de kennis en expertise van Ritra Cargo als expediteur Thailand. Ook al wijzigen de schema’s en transittijden continu, het lukt ons altijd om op elk gewenst moment de juiste en meest betrouwbare vluchten voor uw zending te vinden. Waarbij we uw wensen centraal stellen en een uitgebreid dienstenpakket op maat voor u samenstellen.

Zeevracht vanuit Thailand

Importeren uit Thailand kan soms ook wereldwijde zeevrachten met zich meebrengen. Maak u geen zorgen en vertrouw daarbij op ons zeer ervaren en gemotiveerde team. Zij beschikken over een vergaande kennis van de juiste routes en wegen. U kunt uw zendingen bij ons ook digitaal volgen. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele zendingsinformatie. Maak gebruik van onze expertise bij het verzenden van zeevrachten en ontdek onze duidelijke en accurate informatievoorziening en adequate werkwijze.

Kies voor Ritra Cargo als expediteur Thailand of vraag als u meer wilt weten eerst aanvullende informatie op over onze logistieke diensten. Dat kan door geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Dille & Kamilli expediteur Ritra Cargo
Ter Stal expediteur Ritra Cargo
G-Star RAW expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo Garcia
Protest expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.