+31 (0)10 76 71 000
Select language

Handel met Turkije?

Bel Ritra Cargo 010 76 71 000

Expediteur Turkije

De specialist in transport Turkije

Bij goederentransport vanuit Turkije is het verstandig om een professionele en ervaren expediteur Turkije in te schakelen. Logistiek dienstverlener Ritra Cargo is daarom een juiste keuze, want wij verzorgen het gehele transporttraject van A tot Z. We zijn in meer dan 42 landen over de hele wereld actief en maken daarbij gebruik van betrouwbare agentschappen. Zo werken we al jarenlang naar alle tevredenheid samen met ons agentschap in Turkije. Wie voor ons kiest voor verzorgen van wegtransport, of zee- en luchtvracht van en naar Turkije, profiteert van een ICT-gedreven samenwerking. Die digitale service is terug te vinden op het gebied van data-uitwisseling per EDI en online PO management.

Met Ritra Cargo als uw expediteur Turkije heeft u altijd een persoonlijk aanspreekpunt voor het complete transport van Turkije naar elke door u gewenste eindbestemming. We zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt: vanaf het eerste bestelmoment tot aan de uiteindelijke levering. En ook na de levering kunt u gewoon bij ons terecht mochten er nog vragen zijn of dingen niet helemaal duidelijk zijn.

  • Izmir
  • Istanbul

Kenmerken van het land Turkije

In Turkije werken we samen met een betrouwbaar agentschap dat een hoofdkantoor in Istanbul heeft en tevens over een vestiging in Izmir beschikt. Met hen werken we al lange tijd samen op het gebied van wegvervoer, zeevracht- en luchtvrachtzendingen. De zee- en luchtvrachtzendingen gaan richting Nederland maar ook naar andere bestemmingen zoals Australië, Nieuw-Zeeland, de USA, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Dankzij de lokale agentschappen zijn we goed op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen dit land. En dat is ideaal bij het maken van goede afspraken met de betreffende leveranciers in Turkije. Schakel Ritra Cargo dus in als uw expediteur Turkije en maak gebruik van onze ‘Value added’ logistics onder beheer van ons lokale agentschap. Denk daarbij aan hangend vervoer, gesorteerd laden, een pick&pack service, labeling, palettiseren en het sealen van exportzendingen.

Neem contact met mij op

Logistieke diensten Turkije

Alle logistieke zaken rondom het transport van goederen van en naar Turkije regelen wij voor u. Wij kunnen uiteenlopende goederen transporteren waarbij u profiteert van een compleet pakket aan dienstverlening. Als wereldwijd expediteur beschikken we over veel ervaring op het gebied van LCL, FCL, groupage, sea/air service, buyer consolidation en crosstrade. Daarnaast verzorgen we het wegvervoer van Istanbul naar Nederland met behulp van LTL en FTL wanneer u wilt importeren uit Turkije. We zien onszelf als een belangrijke schakel tussen opdrachtgevers en vervoerders. Waarbij we zeer ervaren zijn op het gebied van warehousing, de complete douaneafwikkeling, fysieke distributie en supply chain management.

Importeren uit Turkije

Transport is natuurlijk een belangrijk onderdeel tijdens het proces van goederen importeren uit Turkije. Met een ervaren expediteur Turkije weet u zeker dat u veel werk uit handen wordt genomen. Wij regelen alles en geven een professioneel advies, zoals over wat de meest efficiënte routes en methodes zijn. Moeten er handelingen verricht worden tijdens het importeren van producten uit Turkije? Zoals bijvoorbeeld het doen van een douaneaangifte bij uw importen? Dan nemen wij dat ook voor onze rekening.

Luchtvracht vanuit Turkije

Is er luchtvracht nodig vanuit Turkije? Ook dan heeft u veel aan een ervaren expediteur als Ritra Cargo. Mocht het zo zijn dat de schema’s en transittijden veranderen, dan nog is er niks aan de hand. Het lukt ons elke keer weer om voor elke zending de juiste en meest betrouwbare vluchten te vinden. Waarbij we natuurlijk uitgaan van uw wensen. Die aanpak vindt u terug in het feit dat we voor onze klanten een uitgebreid dienstenpakket op maat samenstellen.

 

Zeevracht vanuit Turkije

Wereldwijde zeevrachten kunnen ook onderdeel zijn bij het goederen importeren uit Turkije. Ons professionele team beschikt over een jarenlange ervaring en maakt het allemaal voor u in orde. Zij hebben uitgebreide kennis met betrekking tot de juiste routes en zelf heeft u altijd de actuele zendingsinformatie binnen handbereik. U kunt bij ons namelijk al uw zendingen ook digitaal volgen.

Kies voor Ritra Cargo tijdens uw zoektocht naar een expediteur in Turkije. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over onze logistieke dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Expediteur Ritra Cargo G-star RAW
Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
Expediteur Ritra Cargo Protest
Expediteur Ritra Cargo America Today
Expediteur Ritra Cargo Ter Stal
Loom & Lace expediteur Ritra Cargo
Chat with us