+31 (0)10 76 71 000
Select language

Expediteur USA

De specialist in transport USA

Ook voor goederentransport van of naar de USA is het slim om een ervaren expediteur USA in te schakelen. Kies daarom voor logistiek dienstverlener Ritra Cargo, want wij kunnen alles omtrent uw zending perfect regelen. We zijn in meer dan 42 landen over de gehele wereld actief waarbij we altijd gebruikmaken van betrouwbare agentschappen. Zo werken we al jarenlang naar alle tevredenheid samen met een groot aantal verschillende agentschappen en partners in de USA. Kies ook voor ons bij het inladen van zee- en luchtvracht en profiteer van onze ICT-gedreven samenwerking. U vindt die digitale service terug op het gebied van data-uitwisseling per EDI en online PO management.

Ritra Cargo zorgt voor een persoonlijk aanspreekpunt voor het complete transport van en naar de USA . We leiden alles in goede banen: vanaf het eerste bestelmoment tot aan de uiteindelijke levering op de plaats van bestemming. Natuurlijk kunt u ook na de levering gewoon bij ons terecht als er nog zaken zijn die spelen.

  • New York
  • Houston
  • Los Angeles

Kenmerken van het land USA

In de USA werken we samen met meerdere partners en agentschappen, verdeeld per regio voor zowel zee- als luchtvracht. Zo weet u zeker dat we goed op de hoogte zijn van wat er allemaal speelt in een groot land als de USA. Ideaal bij het maken van goede en duidelijke afspraken met de betreffende leveranciers aldaar. Een ander voordeel is dat we met al deze partners een zeer goede dekking hebben van dienstverlening rondom alle disciplines binnen dit grote land. Denk daarbij onder andere aan onze ‘Value added’ logistics, zoals hangend vervoer, gesorteerd laden, een pick&pack service, labeling, palettiseren en het sealen van exportzendingen.

Neem contact met mij op

Logistieke diensten USA

Ritra Cargo regelt alle logistieke zaken rondom het transport van goederen van en naar de USA. Wij kunnen alle goederen importeren uit de USA en stellen voor u een compleet pakket aan dienstverlening samen. Als wereldwijd expediteur zijn we zeer ervaren op het gebied van LCL, FCL, groupage, sea/air service, buyer consolidation en crosstrade. Met crosstrade zorgen we voor de directe verscheping vanuit alle productielanden in Azië. En als belangrijke schakel tussen opdrachtgevers en vervoerders zijn we ook goed bekend met zaken als warehousing, de complete douaneafwikkeling, fysieke distributie en supply chain management.

Importeren uit de USA

Op een bepaald moment krijgt u te maken met transport tijdens het proces van goederen importeren uit de USA. Als u kiest voor een ervaren expediteur USA, dan wordt u veel werk uit handen genomen. Ritra Cargo regelt alles en wij geven u ook een professioneel advies, dat onder andere de meest efficiënte routes en methodes behelst. Zijn er handelingen en documentatie nodig bij het probleemloos importeren van producten uit de USA? Denk daarbij bijvoorbeeld aan de douaneaangifte bij uw importen, dan nemen wij die werkzaamheden ook voor onze rekening.

Luchtvracht vanuit de USA

Heeft u luchtvracht vanuit de Verenigde Staten? Dan is het prettig als u weet dat u ook dan op een ervaren expediteur als Ritra Cargo kunt vertrouwen. Zelfs op het moment dat de schema’s en transittijden veranderen, lukt het ons om de juiste en meest betrouwbare vluchten voor uw zending te vinden. We gaan daarbij uit van uw wensen en met dat in ons achterhoofd stellen we een uitgebreid dienstenpakket op maat voor u samen.

Zeevracht vanuit de USA

Wereldwijde zeevrachten zijn soms ook onderdeel bij het goederen importeren uit de USA. Ons zeer ervaren en gemotiveerde team maakt het allemaal voor u in orde. Ons team beschikt over uitgebreide kennis van de juiste routes en wegen. Zelf heeft u altijd de actuele zendingsinformatie binnen handbereik want bij ons kunt u al uw zendingen ook digitaal volgen.

Kies voor Ritra Cargo als u op zoek bent naar een expediteur in de Verenigde Staten. Heeft u behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Ter Stal expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo America Today
Expediteur Ritra Cargo Garcia
G-Star RAW
Scotch & Soda expediteur Ritra Cargo
Protest expediteur Ritra Cargo
Chat with us