+31 (0)10 76 71 000
Select language

Handel met Verenigde Arabische Emiraten?

Bel Ritra Cargo 010 76 71 000

Expediteur Verenigde Arabische Emiraten

De specialist in transport Verenigde Arabische Emiraten

Bent u op zoek naar een professionele expediteur Verenigde Arabische Emiraten? Maak dan kennis met de expertise van Ritra Cargo. Als logistiek dienstverlener zijn wij wereldwijd in meer dan 42 landen te vinden. We werken in het buitenland altijd samen met lokale agentschappen om de allerbeste service te kunnen leveren, zo ook in de Verenigde Arabische Emiraten. Zo vormt het inladen van zee- en luchtvracht in de Verenigde Arabische Emiraten geen enkel probleem voor ons. We zijn daarbij zeer trots op onze ICT-gedreven samenwerking met behulp van data-uitwisseling per EDI en online PO management.

Ritra Cargo is uw persoonlijke aanspreekpunt voor het complete transport van, naar of via de Verenigde Arabische Emiraten naar de gewenste eindbestemming . Of u nu een vraag heeft over het allereerste bestelmoment of over de uiteindelijke levering op de plaats van bestemming: met Ritra Cargo weet u zeker dat het opgelost wordt.

  • Abu Dhabi
  • Jebel Ali
  • Dubai

Kenmerken van de Verenigde Arabische Emiraten

Als expediteur Verenigde Arabische Emiraten willen we voor iedereen en op elke plek goed werk afleveren. Ons betrouwbare lokale agentschap beschikt over vestigingen op drie strategische plekken in de Verenigde Arabische Emiraten. De hoofdvestiging zit in Dubai en er zijn verder kantoren in Jebel Ali en Kalifa Port (Abu Dhabi). Zij kennen de lokale markt als geen ander en kunnen gemakkelijk goede afspraken met de lokale relaties maken. U kunt bij Ritra Cargo ook terecht voor ‘Value added’ logistics , in de vorm van pick&pack service, labeling, hangend vervoer, gesorteerd laden, paletiseren en het sealen van exportzendingen.

Neem contact met mij op

Logistieke diensten Verenigde Arabische Emiraten

Op logistiek vlak regelen we alles dat met het transport van goederen van en naar de Verenigde Arabische Emiraten te maken heeft. U krijgt een compleet pakket aan dienstverlening als wij uw goederen importeren uit de Verenigde Arabische Emiraten. Met LCL, FCL, groupage, sea/air service en buyer consolidation hebben we veel ervaring. Daarbij hebben de Verenigde Arabische Emiraten een belangrijke HUB-functie voor sea/air-zendingen naar Amsterdam en het Midden-Oosten. Ook beschikken we als expediteur natuurlijk over veel kennis van zaken op het gebied van de complete douaneafwikkeling, supply chain management, fysieke distributie en warehousing.

 

Importeren uit de Verenigde Arabische Emiraten

Bij het goederen importeren uit de Verenigde Arabische Emiraten nemen wij u veel werk uit handen. U kunt erop vertrouwen dat we alles perfect regelen. U krijgt een professioneel advies, zoals over de meest efficiënte routes en methodes. Daarnaast verzorgen we alle handelingen en documentatie die nodig zijn om zonder problemen producten uit de Verenigde Arabische Emiraten te importeren. Onderdeel daarvan is bijvoorbeeld het doen van een douaneaangifte bij uw importen.

Luchtvracht vanuit de Verenigde Arabische Emiraten

Ook bij luchtvracht schakelt u de kennis en expertise van Ritra Cargo als expediteur Verenigde Arabische Emiraten in. Schema’s en transittijden veranderen continu, maar wij houden het allemaal goed voor u in de gaten. Met als resultaat dat we op elk gewenst moment de juiste en meest betrouwbare vluchten weten te vinden. We gaan daarbij uit van uw eisen en wensen zodat u altijd profiteert van een dienstenpakket op maat.

Zeevracht vanuit de Verenigde Arabische Emiraten

Bij importeren uit de Verenigde Arabische Emiraten kunt u ook te maken krijgen met wereldwijde zeevrachten. Ons ervaren en gemotiveerde team kent daarvoor de juiste routes en wegen, iets wat u van een expediteur Verenigde Arabische Emiraten natuurlijk ook mag verwachten. Alle zendingen zijn verder bij ons digitaal te volgen. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele status van uw zendingen tijdens het transport. Schakel onze kennis en ervaring op het gebied van zeevracht in en u zult zien hoe vlekkeloos alles zal verlopen. We maken daarbij gebruik van een duidelijke en accurate informatievoorziening en een adequate manier van werken.

Schakel ook Ritra Cargo in als uw expediteur Verenigde Arabische Emiraten. Wilt u eerst nog extra informatie aanvragen over onze logistieke diensten?

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Ter Stal expediteur Ritra Cargo
Scotch & Soda expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo No Excess
Expediteur Ritra Cargo America Today
Garcia expediteur Ritra Cargo
Protest expediteur Ritra Cargo
Chat with us