+31 (0)10 76 71 000
Select language

Expediteur Vietnam

De specialist in transport Vietnam

Bent u op zoek naar een expediteur Vietnam? Ritra Cargo is als wereldwijd expediteur actief in meer dan 42 landen. We maken daarbij gebruik van betrouwbare lokale agentschappen. In Vietnam staat ons agentschap onder leiding van Europees management en we werken al jarenlang naar alle tevredenheid samen. Alles omtrent het inladen van zee- en luchtvracht in Vietnam kunnen wij dan ook voor u verzorgen, waarbij altijd onze ICT-gedreven samenwerking centraal staat. Data-uitwisseling per EDI, online PO management: het zijn slechts enkele voorbeelden van onze digitale oplossingen.

Ritra Cargo alsmede haar agentschap bieden een persoonlijk aanspreekpunt om het complete transport rondom het importeren uit Vietnam en het exporteren naar Vietnam in goede banen te leiden. Vanaf het eerste bestelmoment tot aan de uiteindelijke levering op de eindbestemming: u kunt er op vertrouwen dat alles goed geregeld wordt.

  • Quinhon
  • Danang
  • Hanoi
  • Ho Chi Minh City

Kenmerken van het land Vietnam

Het is belangrijk om als expediteur Vietnam overal en altijd goed werk te leveren. Dat is dan ook de reden waarom we al jarenlang exclusief samenwerken met onze agent. Met vestigingen op vier strategische plekken in Vietnam is dit agentschap op meerdere gebieden inzetbaar. Dankzij hun kennis van de lokale markt kunnen zij gemakkelijk goede en duidelijke afspraken maken met de lokale leveranciers. Met Ritra Cargo en haar partners beschikt u over één loket voor al uw zee- en luchtvrachtzendingen en heeft u keuze uit diverse ‘Value added’ logistics voor uw producten: van hangend vervoer, gesorteerd laden en een pick&pack service tot aan labeling, palettiseren en het sealen van exportzendingen.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Logistieke diensten Vietnam

Schakel ons in voor alle logistieke zaken die te maken hebben met transport van en naar Vietnam. Als u uw transporten van en naar dit land aan ons toevertrouwt, profiteert u van ons complete pakket aan dienstverlening. Van LCL, FCL, groupage, en sea/air service tot aan buyer consolidation en crosstrade. Bij crosstrade zorgen we voor de directe verscheping naar diverse landen en gebieden. Denk daarbij aan Australië, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. Behalve dat we een belangrijke schakel tussen opdrachtgevers en vervoerders zijn, hebben we ook heel veel kennis van zaken als supply chain management, de complete douaneafwikkeling, fysieke distributie en warehousing.

Importeren uit Vietnam

Goederen importeren uit Vietnam? Transport maakt daar altijd onderdeel van uit. Kies voor een expediteur Vietnam met veel ervaring die u al het werk uit handen neemt, dan weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. We geven u een professioneel advies over bijvoorbeeld de meest efficiënte routes en methodes. Daarbij regelen we ook alle handelingen en documentatie die nodig zijn om zorgeloos producten te kunnen importeren uit Vietnam. Zoals het doen van een douaneaangifte bij uw importen.

Luchtvracht Vietnam

Ook bij vervoer door de lucht is het verstandig om Ritra Cargo als expediteur Vietnam in te schakelen. Wijzigen de schema’s en transittijden? Wij houden ze voor u goed in de gaten zodat we altijd de juiste en meest betrouwbare vluchten kunnen vinden. Uw wensen zijn daarbij ons uitgangspunt en u profiteert bij Ritra Cargo van een dienstenpakket op maat. Wij doen geen aanbiedingen onder voorbehoud en komen onze afspraken dus altijd na.

Zeevracht Vietnam

Bij transport van en naar Vietnam hoort uiteraard ook zeevracht. We beschikken als expediteur Vietnam over een zeer gemotiveerd team. Zij hebben de kennis van de juiste routes en wegen, precies zoals u van een expediteur mag verwachten. U kunt uw zendingen digitaal volgen zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status. Profiteer ook van onze expertise op het gebied van zeevracht, een duidelijke en accurate informatievoorziening en van de manier waarop wij u adequaat behandelen. Zo kunt u elke leverafspraak met uw eindontvangers keer op keer nakomen.

Ritra Cargo inschakelen als expediteur Vietnam of wilt u eerst nog aanvullende informatie verkrijgen over onze logistieke diensten?

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
Ter Stal expediteur Ritra Cargo
Dille & Kamilli expediteur Ritra Cargo
G-Star RAW expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo de Troubadour
Protest expediteur Ritra Cargo
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.