+31 (0)10 76 71 000
Select language

Handel met Zuid-Afrika?

Bel Ritra Cargo +31 (0)10 76 71 000

Expediteur Zuid-Afrika

Transport Zuid-Afrika: van luchtvracht tot zeevracht

Ritra Cargo is in meer dan 42 landen wereldwijd actief. Ook in Zuid-Afrika hebben wij een betrouwbaar agentschap waarmee wij intensief samenwerken. Uw persoonlijke aanspreekpunt binnen Ritra Cargo regelt met hen uw transport van A tot Z. Zo kunt u er gerust op zijn dat uw goederen zorgeloos op de eindbestemming aankomen.

 

Vestigingen in Zuid-Afrika

Wij hebben verschillende betrouwbare agenten in Zuid-Afrika die wij kunnen inschakelen voor het transport per schip of per vliegtuig. Wij hebben vestigingen in belangrijke steden zoals Durban, Capetown, Pretoria en Johannesburg. Samen met hen zorgt uw persoonlijke aanspreekpunt bij Ritra Cargo voor het complete transport van en naar Zuid-Afrika. Dat traject begint al bij het ordermoment en het aanbieden van het voor u meest geschikte transportschema, tot en met de finale levering op de eindbestemming. Wij ontzorgen u dus op ieder vlak.

  • Durban
  • Capetown
  • Pretoria
  • Johannesburg

Kenmerken transport Zuid-Afrika

Door de jaren heen is Ritra Cargo uitgegroeid tot een ervaren expediteur in transport van en naar Zuid-Afrika. Wij hebben daarom bewust gekozen voor een betrouwbaar agentschap met kantoren in de belangrijkste steden van Zuid-Afrika. Onze agent in Zuid-Afrika kan voor een brede dienstverlening worden ingezet. Het is dan ook mogelijk om via één loket uw zeevracht en luchtvracht van en naar Zuid-Afrika te boeken. Transport Zuid-Afrika was nog nooit zo efficiënt.

‘Value added’ logistics zoals onder andere het gesorteerd inladen, palletiseren, labelen en herverpakken behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Maar ook verzorgen we regelmatig transport van ‘hanging garments’ en bieden wij extra diensten zoals labelling, pick & pack en distributie binnen Zuid-Afrika.

Neem contact met mij op

Logistieke diensten transport Zuid-Afrika

Ritra Cargo biedt uitgebreide logistieke diensten voor transport van en naar Zuid-Afrika. U vindt bij ons een compleet pakket aan logistieke dienstverlening als u goederen wilt importeren uit Zuid-Afrika. Ook voor export, crosstrade en consolidatie zit u goed bij ons. Zeevracht of luchtvracht nodig? Wij geven u logistiek advies op maat. Ritra Cargo is daarbij meer dan alleen een schakel tussen u als opdrachtgever en vervoerder. Ook op het gebied van supply chain management, complete douaneafwikkeling, value added logistics, fysieke distributie en warehousing hebben wij veel ervaring.

Importeren uit Zuid-Afrika

Als u een product wilt importeren uit Zuid-Afrika dan krijgt u natuurlijk ook te maken met transport. U wilt in zulke gevallen een betrouwbare en ervaren expediteur inschakelen. Wij adviseren u wat voor uw bedrijf de meest efficiënte transport route en methode is. Daarnaast zorgen wij als expediteur ook voor een zorgeloze afhandeling bij de douane. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de douaneaangifte die nodig is bij het importeren. Kortom, Ritra Cargo neemt alle last van uw schouders.

Zeevracht Zuid-Afrika

Bij zeevracht van en naar Zuid-Afrika wilt u kunnen vertrouwen op snel en efficiënt transport. Ritra Cargo is dé expediteur bij uitstek die transport over zee tussen Zuid-Afrika en Nederland perfect voor u kan realiseren. Ons team kent namelijk de juiste vaarroutes voor zeevracht van en naar Zuid-Afrika. Wij zorgen er ook voor dat klanten altijd up-to-date zijn van de status van hun zending. Onze expertise, adequate handeling en accurate informatievoorziening bij zeevracht stellen u in staat om aan gestelde leverafspraken met eindontvangers te kunnen voldoen.

Luchtvracht Zuid-Afrika

Expediteur Ritra Cargo kunt u ook inschakelen voor luchtvracht van en naar Zuid-Afrika. Als ervaren expediteur beschikken wij over vergaande kennis van de steeds wijzigende vliegschema’s en transittijden. Daarom kunnen wij u altijd de best passende en meest betrouwbare vluchten bieden. Hierbij krijgt u één accountmanager toegewezen die u bij het complete logistieke traject kan helpen. Daarmee weet u zeker dat uw luchtvracht op tijd in Zuid-Afrika of in Nederland aankomt.

 

Meer weten over transport van en naar Zuid-Afrika

Ritra Cargo is dé expediteur op het gebied van goederenvervoer van en naar Zuid-Afrika. Wilt u meer weten over onze logistieke dienstverlening of over de kosten van transport naar Zuid-Afrika? Neem dan contact met ons op.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

Expediteur Ritra Cargo America Today
Garcia expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo G-star RAW
Scotch & Soda expediteur Ritra Cargo
Ter Stal expediteur Ritra Cargo
Chat with us