+31 (0)10 76 71 000
Select language

Cargo fashion transporten van A tot Z

Fashion cargo, cargo fashion of fashion logistiek. Allemaal woorden die op hetzelfde neerkomen, namelijk de import en export van kleding. Als expediteur specialiseren wij ons al sinds de oprichting van onze organisatie op fashion logistiek. Hierdoor weten wij precies wat hierbij komt kijken. Samen met ons wereldwijde betrouwbare agenten netwerk, is uw goederentransport bij ons in goede handen. Welke wensen u ook heeft.

Wereldwijd fashion expediteur

Ritra Cargo’s fashion agenten zijn in 42 landen wereldwijd te vinden. Vooral in Azië zijn wij sterk vertegenwoordigd. Zo hebben wij al tientallen jaren betrouwbare agentschappen in onder andere India, China, Bangladesh en Pakistan. Maar ook in opkomende productielanden voor textiel, waaronder Ethiopië en Myanmar, kunt u Ritra Cargo’s fashion agenten vinden. Zij zijn bekend met veel lokale leveranciers en weten precies hoe de fashion logistiek daar in elkaar steekt. Uw fashion cargo is bij ons dus in goede handen.

Organisatie afgestemd op fashion markt

Specifieke trends en eisen zijn kenmerkend voor de fashion logistiek markt. Zo vragen sterke seizoen pieken om een werkwijze die hierop is afgestemd. Bij Ritra Cargo is fashion van oudsher een specialisatie. Door jarenlange ervaring en opgebouwde kennis weten wij precies hoe we met deze pieken moeten omgaan. Onze specialisten zijn dan ook gewend om en snel en correct te handelen. Bij ons krijgt u één contactpersoon toegewezen die uw transport van A tot Z organiseert. Hij of zij kent uw handelswijze en wensen. Zo is bij Ritra Cargo uw fashion transport in de beste handen.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Online of op locatie

Logistieke diensten gericht op fashion cargo

Of u uw goederen nu per zeevracht of luchtvracht laat vervoeren, wanneer u uw fashion cargo aan ons uitbesteed kunt u rekenen op een zorgeloze afhandeling. Door de focus van Ritra Cargo op fashion weten wij namelijk precies wat er bij dit type transport van belang is.

Zo is een correcte douaneafwikkeling belangrijk om uw goederen snel vrij te kunnen geven. Veranderende collecties en trends hebben hier invloed op. Denk aan materiaalgebruik en het land van herkomst. Dit zijn belangrijke gegevens voor de douaneaangifte. Wij zijn hiervan op de hoogte en zorgen voor een vlekkeloze douaneafhandeling.

Heeft u aanvullende wensen rondom uw fashion cargo? Dan kunt u bij ons ook terecht voor verschillende value added services. Denk hierbij aan Garments on Hangers (GOH), kwaliteitscontroles en warehousing. Maar ook voor pick & pack services, labelling en scanpack kunt u bij ons terecht. Zowel in Nederland als in het oorsprongsland kunt u gebruik maken van deze diensten, die wij in samenwerking met onze agenten aanbieden. De fysieke distributie van uw goederen kunnen wij uiteraard ook uit handen nemen. Wat uw wensen ook zijn, u kunt erop vertrouwen dat bij Ritra Cargo uw fashion transport goed geregeld wordt.

Supply chain management voor fashion logistiek

Wilt u snel en duidelijk overzicht over al uw zendingen? Dat is mogelijk met onze op maat gemaakte supply chain management oplossingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van PO-management, waarbij data wordt uitgewisseld per EDI. Doordat Ritra Cargo’s fashion agenten zijn aangesloten op de digitale keten, is elk transport van vertrek tot aankomst te volgen. Zo weet u 24/7 wat de status van uw order is en komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

 

De focus van Ritra Cargo op fashion maakt ons dé aangewezen expediteur voor uw fashion logistiek. Neem contact met ons op voor meer informatie of doe direct een aanvraag.

Wij werken met veel plezier en aandacht voor deze klanten:

G-Star RAW expediteur Ritra Cargo
Expediteur Ritra Cargo Scotch & Soda
Expediteur Ritra Cargo Ter Stal
Protest expediteur Ritra Cargo
State of Football expediteur Ritra Cargo
Holland House Fashion expediteur Ritra Cargo
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.