+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Martijn voor het goede doel – Roparun

Martijn voor het goede doel – Roparun

Goede doelen steunen is voor de mensen van Ritra Cargo erg belangrijk. Daarom doen wij dit regelmatig op allerlei manieren. Zo doet onze collega Martijn begin juni mee aan de Roparun. Dit is een estafetteloop, met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker. Ritra Cargo sponsort het evenement ook. Meer over Martijn zijn deelname aan de Roparun leest u hieronder.

 

Runners Team Zonder Naam (RTZN)Martijn van Ritra Cargo voor de Roparun

In het Pinksterweekend van 3 t/m 5 juni leggen 325 teams de route van Parijs of Hamburg naar Rotterdam af. Martijn zijn team, RTZN (Runners Team Zonder Naam), loopt het ruim 550 kilometer lange traject van Hamburg naar Rotterdam.

Vier man sterk, zal team RTZN dag en nacht lopen. De afstanden zijn lang, de momenten van rust kort. Na 60 kilometer lopen, volgt 60 kilometer rust. Het lopen gebeurt beurtelings, ieder telkens 1 kilometer. Al met al een behoorlijke sportieve prestatie!

 

Waarom de Roparun?

“Kanker is iets wat ons allemaal raakt. Iedereen kent wel iemand die te maken heeft met deze vreselijke ziekte”, zegt Martijn. Dit was voor hem de reden om zichzelf in te schrijven voor de Roparun.

 Martijn heeft in het verleden al vaker sponsorgelden opgehaald. Dit was vaak voor Stichting Stofwisselkracht. Alhoewel hij nog steeds zeer begaan is met deze stichting, wilde hij dit keer een ander goed doel dienen. De keuze viel hierbij op de Roparun. Dit is jaarlijks één van de grootste sportieve evenementen georganiseerd voor een goed doel.

 

Sponsoren en collecteren

Elk Roparun team probeert zoveel mogelijk sponsorgelden in te zamelen. Daarom heeft team RTZN allerlei acties opgezet in aanloop naar de Roparun. Zo werd er vorige week bij de plaatselijke Jumbo gecollecteerd, zijn er chocoladeletters verkocht en wordt er een ‘verrassingsdiner’ georganiseerd.

Maar ook de medewerkers van Ritra Cargo worden bij de Roparun betrokken. Voor een paar Euro kunnen zij binnenkort een pakje stroopwafels bij Martijn kopen. Daarnaast is er vanuit de organisatie een financiële bijdrage gedaan.

 

Helpt u mee?

Wilt u Martijn en zijn team ook steunen? Dan kunt u een donatie doen op de website van de Roparun: https://www.roparun.nl/steun-ons/doneren/?team=491076. Meer informatie over het evenement vindt u op www.roparun.nl.

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.