+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Een nieuw jaar met nieuwe kansen

Een nieuw jaar met nieuwe kansen

Klaar voor 2015!

We hebben er zin in en we hebben er vertrouwen in! Om dat te onderstrepen zijn we 2015 gestart met een frisse nieuwe look. Neem een kijkje op onze nieuwe website en lees en ontdek meer over ons!

Het is een positief begin, en er is meer…

Zo is Ritra Cargo door portbase genomineerd voor de Port Community Award.
Een prestigieuze prijs voor de meest innovatieve deelnemer in data uitwisseling in de Rotterdamse haven. Wij hebben uiteraard stemmen nodig en daar hebben wij u voor nodig. Donderdag starten we officieel met onze campagne… wees voorbereid en stem op Ritra Cargo!

Ook zijn we druk bezig met de ontwikkeling van ons vernieuwde Supply Chain Management systeem dat in maart wordt gelanceerd. Het systeem biedt op gestructureerde wijze up-to-date inzicht in uw goederenstroom vanaf boeking tot en met uiteindelijke aflevering. We houden u graag op de hoogte!

 

Een korte terugblik op 2014…

In het najaar kregen we de complimenten van de douane naar aanleiding van de audit die zij hebben uitgevoerd. Deze audit was erop gericht om na te gaan of wij ons aan de gemaakte AEO afspraken blijven houden en daadwerkelijk die betrouwbare partner in de keten zijn.

 

Voordelen?

In 2014 werd slechts 1.8% van onze aangiftes rood geselecteerd, ver beneden het landelijk gemiddelde van 5% en een bewijs van een prima AEO gecertificeerde organisatie.

Veel plezier & succes in 2015.

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.