+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Nieuwe teampagina live

Nieuwe teampagina live

Fotografe voor teampagina expediteur Ritra Cargo

De teampagina van Ritra Cargo is één van de meest bezochte pagina’s op onze website. Logisch, want wie vindt het nu niet leuk om te zien wie er precies schuilgaat achter ‘Team Ritra Cargo’? Wie regelt de import- en exportzendingen en wie verzorgt uw inklaringen? Op onze teampagina vindt u het antwoord, nu met nieuwe portretfoto’s!

 

Poseren bij containers en vliegtuigen

Sinds 2016 is de Ritra Cargo’s teampagina te vinden op onze website. Sindsdien staat deze pagina steevast in de top van meest bezochte pagina’s. Na 3 jaar vonden we het dan ook tijd voor een update. Alle collega’s die op de foto wilden zijn opnieuw gefotografeerd. Hierbij hebben we deze keer niet gekozen voor een statische witte achtergrond, maar voor sfeer!

 

Zo mochten de collega’s in Rotterdam poseren voor een grote stapel containers op een op- en overslagterrein. Zelfs tijdens de fotoshoot waren deze containers continu in beweging (uiteraard wel zonder iemand in gevaar te brengen). Dit maakt dat de achtergrond op bijna elke foto verschillend is.

 

Voor de foto’s van onze luchtvracht collega’s stonden we zelfs op het dak van ons Amsterdamse kantoor. Midden tussen de zonnepanelen had de fotografe een fantastisch uitzicht op Schiphol. Zo hebben alle portretfoto’s een bijzondere uitstraling gekregen.

 

U kunt onze nieuwe teampagina hier bekijken >

 

Kijkje in het Ritra pand

Naast portretfoto’s, zijn er ook enkele sfeerfoto’s gemaakt. Hiervoor is het kantoor van Ritra Cargo Rotterdam gebruikt. De fotografe maakte een aantal mooie sfeerimpressies met onze Ritra collega’s in de hoofdrol. Deze vindt u binnenkort terug op onze website en in onze andere online en offline uitingen.

 

Ander belangrijk nieuws
Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.