+31 (0)10 76 71 000
Select language

Aangepaste openingstijden april 2023

Houdt u in april alstublieft rekening met onze aangepaste openingstijden:

 

(meer…)


Wat weet u over transportverzekeringen?

Uw goederen beschadigd ontvangen? Het is niet vanzelfsprekend dat de vervoerder aansprakelijk is voor de schade, of dat deze standaard wordt vergoed. Vanzelfsprekend kan dit grote gevolgen hebben. Wist u dat er zelfs schade op u kan worden verhaald als u deze niet direct heeft veroorzaakt, bijvoorbeeld wanneer het schip zinkt of als er aan boord brand uitbreekt? Een transportverzekering neemt uw zorgen weg.

 

(meer…)


Zeevrachttarieven 1e en 2e kwartaal 2023

Het is maart 2023 en het eerste kwartaal is ten einde. Een wederom verbluffende periode, waarin fors dalende zeevrachttarieven de boventoon voerde. Tarieven slonken in korte tijd immers nooit harder dan in januari 2023. Zet deze onverwachte wending voort en zo ja, wat wordt hierop de reactie van rederijen? Maar belangrijker nog, wat betekent dit voor u als verlader?

 

(meer…)


Samen op weg naar een emissieloze toekomst

Het verder verlagen van de CO2-uitstoot wordt voor iedereen onvermijdelijk, onze sector speelt hierin een grote rol. De overheid wil dat vrachtwagens in 2030 emissieloos rijden. Alle wagens moeten dan elektrisch zijn of op waterstof rijden. Een ambitieuze doelstelling. Veel vervoerders staan er voor open om over te stappen, maar hoe haalbaar is dit? En wat betekent dit voor uw toekomstige transportplanning?

 

(meer…)


Klimaatakkoord vraagt om bewuste vervoerskeuze

Het verder verlagen van de CO2-uitstoot is voor iedereen onvermijdelijk. In het Internationale Klimaatakkoord staan de eisen, wensen en pijlers dan ook duidelijk beschreven. De gevolgen voor de logistieke branche lichten wij hier aan u toe. Daarnaast bieden wij klanten op ons webportaal inzicht in de CO2-uitstoot van import, export en cross trade transporten. Zo kunt u zelf een zo duurzaam mogelijke vervoerskeuze maken.

 

(meer…)

Bel ons

Hallo!

Mogen we u terugbellen om te bespreken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.