+31 (0)10 76 71 000
Select language

Openingstijden tijdens de feestdagen 2022

Houdt u tijdens de feestdagen alstublieft rekening met onze aangepaste openingstijden:

 

(meer…)


Ondernemen in China, iets voor u?

Chinezen zijn gek op online winkelen. Met 1,41 miljard inwoners is China hiermee de grootste e-commerce markt ter wereld. Tussen januari en augustus 2022 bedroeg de online verkoop van producten 7.241,4 miljard yuan. Ook u kunt zich nu eenvoudig aansluiten op één van de grootste e-commerce platforms. Heeft u al eens gedacht aan ondernemen in China?

 

(meer…)


Verwachte verhogingen voor lokale kosten in 2023

De berichten rondom de huidige prijsinflatie en de te verwachte verhogingen vliegen u om de oren. De prijzen zullen, ook voor alle transport gerelateerde kosten, inderdaad fors stijgen. Uiteraard speelt de prijsinflatie hierbij een grote rol. Maar er zijn nog veel meer ontwikkelingen gaande die ervoor zorgen dat kosten oplopen. Waar moet u rekening mee houden in 2023?

 

(meer…)


Wat weet u al over het nieuwe douaneaangiftesysteem DMS?

Op dit moment werkt de douane met aangiftesysteem AGS. In 2023 zal de Nederlandse douane overstappen naar een nieuw, Europees aangiftesysteem: DMS. Met dit systeem hebben declaranten meer grip op aangiften en wordt verwacht dat er minder storingen zullen zijn. Ook voor u als verlader zal er het één en ander gaan veranderen. Hoe werkt dit precies en welke impact heeft dit op de verwerking van ùw aangiften?

 

(meer…)


Enorme prijsstijgingen wegvervoer 2023

De nieuwe CAO-onderhandelingen zijn begonnen en de eisen liegen er niet om. Vakbond FNV zal zich hard gaan maken voor betere arbeidsvoorwaarden. De nadruk ligt op verhoging van de lonen en versoepeling van de werktijden. Daarnaast spelen externe factoren, zoals de oorlog tussen Rusland en Oekraïne en de wereldwijde prijsinflatie, een grote rol. De prijsstijging voor 2023 wordt daarmee waarschijnlijk de grootste sinds jaren.

 

(meer…)

Bel ons

Hallo!

Mogen we u terugbellen om te bespreken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.