+31 (0)10 76 71 000 TRACOS 24/7
Nieuws Ritra Cargo

Nieuws

100 dagen Rode Zee-crisis

Begonnen in december van vorig jaar, kunnen we ruim 100 dagen na de eerste aanvallen nog niet melden dat de crisis op de Rode Zee ten einde is. Sterker nog, nieuwe problemen lijken zich dagelijks op te stapelen. Wat is er in zo’n 3 maanden allemaal gebeurd? We vatten de situatie voor u samen en delen het laatste, verontrustende nieuws met u.

 

(meer…)

Sea-air transport uit China

De aanhoudende problematiek in de Rode Zee vraagt om een sneller alternatief voor uw LCL-transport. In samenwerking met onze Chinese agent bieden wij u nu een extra modaliteit aan. Bent u al bekend met sea-air transport? Qua transittijden en tarieven zit deze optie precies tussen zee- en luchtvracht in. Wij vertellen u er graag meer over.

 

(meer…)

Website in een nieuw jasje!

In de logistieke branche staat de tijd nooit stil. Je huisstijl kan dan natuurlijk niet achterblijven. Heeft u Ritra’s vernieuwde website al gezien? Een frisse, persoonlijke en overzichtelijke uitstraling plús een eigen plekje voor online platform TRACOS! Hier leest u hoe de nieuwe website tot stand kwam. 

 

(meer…)

Aangepaste openingstijden voorjaar 2024

Houdt u in maart, april en mei alstublieft rekening met onze aangepaste openingstijden:

 

(meer…)

Extra kosten voor klanten bij foutieve REX-verklaring

Als u een 100% juiste REX-verklaring aanlevert heeft u recht op tariefpreferentie via het REX-systeem. Oftewel; u bent dan vrijgesteld van invoerrechten. De douane controleert deze verklaringen momenteel nóg strenger dan voorheen. Helaas kan het kleinste (type-)foutje extra kosten, controles of zelfs een intrekking van dit privilege tot gevolg hebben. Het is dus voor u als verlader zaak om te zorgen dat de verklaring foutloos wordt aangeleverd.

 

(meer…)

Bel ons

Hallo!

Wat kunnen we voor u doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.